Mercedes laadkabel kopen

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw elektrische Mercedes eenvoudig online. Alle laadkabels in ons assortiment voldoen aan de wettelijke eisen, zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. De laadkabels zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, en in uitvoeringen van verschillende fabrikanten. Bestel uw Mercedes laadkabel bij Laadkabelwinkel, en profiteer van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrische Mercedes

Net als de meeste automerken heeft ook Mercedes de afgelopen jaren meerdere elektrische auto’s op de markt gebracht. En bij elke elektrische Mercedes hoort een aparte laadkabel. De EQA 250, EQC 400 en de EQS zijn voorbeelden van elektrische modellen van Mercedes. Naast volledig elektrische auto's, produceert Mercedes-Benz ook een aantal plug-in hybrides waaronder de Mercedes-Benz S550 Plug-in Hybrid (8,7 kWh), de Mercedes-Benz GLC350e (8,7 kWh) en de Mercedes-Benz C350e (6,2 kWh). De plug-in modellen kunnen opladen op 1-Fase 16A. Klik hierboven op uw Mercedes model om meteen op een overzicht met geschikte laadkabels voor uw Mercedes te belanden, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Mercedes Mennekes laadkabel

Mercedes Benz staat bekend als een luxe automerk dat veel investeert in innovatie. De nieuwe elektrische modellen van dit Duitse automerk zijn hier dan ook een mooi voorbeeld van en zijn koplopers binnen het elektrische segment. Maar hoe innovatief ook, ook een elektrische Mercedes moet opgeladen worden.

In ons assortiment bieden wij hiervoor laadkabels van de merken Duosida en Ratio. Merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en betaalbaarheid en zorgen dat uw accu snel is opgeladen. Als u op zoek bent naar een nieuwe laadkabel voor uw Mercedes of een reserve-exemplaar voor onderweg heeft u bij ons de keuze uit kabels met een lengte van 2 tot 10 meter. Dus of u nu een korte kabel nodig heeft voor thuis of een langere om de laadpaal in de stad te bereiken, u vindt de laadkabel voor uw elektrische Mercedes in ons assortiment.

Mercedes laadkabel bestellen online

Laadkabelwinkel.nl biedt laadkabels voor elk model elektrische Mercedes. Van laadkabel voor de S550 plug-in hybrid tot de GLC350e en C350e, wij leveren hem. Hierbij kunt u rekenen op de scherpste prijs, snelle verzending en natuurlijk een uitstekende kwaliteit. Zo zorgen wij dat u onbezorgd kilometers blijft maken in uw Mercedes en dat u uw nieuwe laadkabel al de volgende dag in huis heeft. Daarnaast kunt u in ons assortiment ook een geschikte laadpaal vinden zodat u uw Mercedes elke dag weer kan opladen.

Wilt u graag meer informatie of een persoonlijk advies?  Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

Hoe laad ik mijn Mercedes elektrische auto op?