Laadkabel voor uw Volvo online bestellen

Volvo is al jarenlang één van de favoriete merken binnen de autobranche. Met de nieuwe lijn elektrische auto’s begeeft het Zweedse automerk zich in het elektrisch segment. Laadkabelwinkel.nl biedt laadkabels aan voor diverse modellen van Volvo waaronder een laadkabel voor de V60 en XC90. Hierbij kunt u rekenen op een hoogstaande kwaliteit, snelle levering en natuurlijk een scherpe prijs.
Klik onderstaand op uw type Volvo voor een overzicht van geschikte laadkabels of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch rijden in een Volvo

Met de introductie van de Volvo V60 en XC90 heeft dit Zweedse automerk zich direct stevig in de markt voor elektrisch rijden gevestigd. Deze duurzame varianten combineren het vertrouwde comfort van Volvo met een duurzaam karakter en interessante kostenbesparingen voor u als Volvo-rijder.

Welke type lader past bij mijn Volvo?

Voor een elektrische wagen van het merk Volvo heeft u een laadkabel met type 2 stekker nodig. Met een goede Volvo lader is uw auto in ongeveer 3 uur opgeladen en kunt u de weg weer op. Bij de keuze van een laadkabel is het belangrijk dat u rekening houdt met de gewenste lengte. We adviseren om voor thuisgebruik een Volvo laadkabel van 4 tot 6 meter te kiezen. Wilt u ook onderweg op bij uw werk de wagen opladen? Kies dan voor een lader van 6 tot 8 meter.

Vind een laadkabel voor uw Volvo

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u uw nieuwe Volvo laadkabel eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Volvo kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.
Bekijk direct het assortiment Volvo laadkabels voor de V60 en XC90 en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.