Volvo laadkabel kopen

Volvo is al jarenlang één van de favoriete merken binnen de autobranche. Met de nieuwe lijn elektrische auto’s begeeft het Zweedse automerk zich in het elektrisch segment. Laadkabelwinkel.nl biedt laadkabels aan voor diverse modellen van Volvo waaronder een laadkabel voor de V60 en XC90. Hierbij kunt u rekenen op een hoogstaande kwaliteit, snelle levering en natuurlijk een scherpe prijs.

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik onderstaand op uw model Volvo en bekijk direct de geschikte Volvo laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Volvo Mennekes laadkabel

Met de introductie van de Volvo V60 en XC90 heeft dit Zweedse automerk zich direct stevig in de markt voor elektrisch rijden gevestigd. Deze duurzame varianten combineren het vertrouwde comfort van Volvo met een duurzaam karakter en interessante kostenbesparingen voor u als Volvo-rijder.

Volvo laadkabel bestellen online

Voor een elektrische wagen van het merk Volvo heeft u een laadkabel met type 2 stekker nodig. Met een goede Volvo lader is uw auto in ongeveer 3 uur opgeladen en kunt u de weg weer op. Bij de keuze van een laadkabel is het belangrijk dat u rekening houdt met de gewenste lengte. We adviseren om voor thuisgebruik een Volvo laadkabel van 4 tot 6 meter te kiezen. Wilt u ook onderweg op bij uw werk de wagen opladen? Kies dan voor een lader van 6 tot 8 meter.

Hoe Volvo laadkabel vinden?

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u uw nieuwe Volvo laadkabel eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Volvo kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.
Bekijk direct het assortiment Volvo laadkabels voor de V60 en XC90 en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Volvo direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Een oplaadpunt op eigen of op gemeentelijke grond?

Met een eigen oprit kunt u het oplaadpunt laten plaatsen voor de deur. Woont u in een grote stad zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Ook geen probleem. Er worden steeds meer openbare laadpalen geplaatst. Mocht u toch een oplaadpunt in de buurt willen dan kan u bij de gemeente een verzoek indienen.

Hoe veilig is een elektrische auto?

Alle elektrische auto’s worden, net zoals benzine- of dieselauto’s, uitgebreid getest in Europa door de Euro NCAP. Deze tests zijn zeer uitvoerig voordat een automodel de weg op mag. Daarbij wordt het nieuwe onderdeel ‘remsystemen’ nu ook uitgebreid getest bij de controle. Alle elektrische auto’s van Volvo hebben de hoogst mogelijke score behaald tijdens de veiligheidstest.

Wat is het bereik van een volle accu van Volvo?

Met een volledig opgeladen accu, kunt u ongeveer 400 km rijden. Let daarbij op dat verschillende omstandigheden ervoor kunnen zorgen dat dit kan variëren. Zo kan te hard rijden, koude temperaturen, slechte wegen, filerijden en harde wind ervoor zorgen dat het aantal km omlaag kan gaan.

Hoe lang duurt het om de accu thuis op te laden?

Dankzij onze speciale laadkabels die ervoor zorgen dat er genoeg stroom naar uw Volvo toe gaat, liggen de laadtijden boven de 5,5 uur. Dus per uur opladen kunt u tussen de 20 en 60 kilometer afleggen. Het is belangrijk om een auto op te laden tot die minimaal 80% is. U kunt dan zowel genoeg kilometers afleggen en dit is ook beter voor de accu.

Is snelladen slecht voor de accu?

Nee, snelladen is niet per definitie slecht voor de accu. Zeker als je maar af en toe snelladers gebruikt, is het geen enkel probleem. Volg wel altijd de laadinstructies op.

Moet ik wachten tot de batterij helemaal leeg is voordat ik de auto oplaad?

Nee, je kunt de accu op elk gewenst moment bijladen. De capaciteit wordt namelijk niet beïnvloed door gedeeltelijk laden, omdat de lithium-ion accu geen geheugeneffect heeft.

Hoe laden met Volvo laadkabel?

Wilt u meer informatie over het opladen van uw elektrische Volvo? Bekijk dan onderstaande video met algemene tips: