Laadkabels voor elektrische auto’s

Kies uw automerk voor geschikte laadkabels of kies voor uw favoriete merk voor de mogelijkheden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat is het verschil tussen een Type 1 en een Type 2 laadkabel?

Wanneer er gesproken wordt over een Type 1 of Type 2 laadkabel, dan wordt er gesproken over de soort stekker aan de voertuig zijde. Dit kan zowel Type 1 als Type 2 zijn. Aan de laadpaal zijde hebben onze kabels een Type 2 aansluiting of een normale Schuko aansluiting, dit is voor een normaal stopcontact. Alle kabels in ons assortiment zijn geschikt voor opladen volgens Mode 3.

Een Type 1 laadkabel wordt gebruikt voor o.a.: Mitsubishi Outlander, Opel Ampera, Chevrolet Volt, Fisker Karma, Nissan Leaf, Toyota Prius.

Een Type 2 laadkabel wordt gebruik voor o.a.: Tesla Model S, Volvo V60, Renault Zoe, BMW i3.

Weet u niet zeker welke type laadkabel u nodig heeft? Bij ons kunt u ook gemakkelijk kiezen voor uw elektrische auto, dan krijgt u een overzicht van geschikte laadkabels.

Wat is het verschil tussen de verschillende merken laadkabels?

Bij ons in het assortiment vindt u laadkabels van verschillende merken, zo hebben wij laadkabels van Ratio, Lapp en Duosida (voorheen Dostar). De kabels van deze drie merken staan bekend om hun kwaliteit, echter zit er wel wat verschil tussen de merken en hun kabels:

De Dostar/Duosida EV kabels worden geproduceerd in China. Deze kabels zijn gunstig in prijs en voldoen aan de wettelijke eisen keuringen, bij aanschaf van een Dostar/Duosida kabel heeft u 2 jaar garantie.

De Ratio Electric laadkabels worden geproduceerd in Nederland. Deze kabels hebben een goede afwerking en zijn voorzien van de zeer strenge KEMA keur, bij aanschaf van een Ratio Electric kabel heeft u 3 jaar garantie.

De Lapp kabels worden geproduceerd in Duitsland en zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer goede afwerking. Bij aanschaf van een Lapp kabel heeft u 2 jaar garantie.

Weet u niet zeker welk merk kabel u wilt, dan kunt u altijd klikken op uw automerk en vervolgens uw elektrische auto. Dan krijgt u een overzicht van alle mogelijke kabels en kunt u vervolgens de laadkabel kiezen die het best bij u en uw auto past.

Een laadkabel voor uw elektrische auto bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een laadkabel voor uw elektrische auto dan bent u bij Laadkabelwinkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan laadkabels geschikt voor meerdere elektrische auto’s. U kunt ervoor kiezen om een overzicht te krijgen van laadkabels geschikt voor uw elektrische auto of voor alle laadkabels van een bepaald merk of type laadkabel. Zo kunt u gemakkelijk de juiste kabel vinden. Ook voor geschikte laadpalen voor thuis zit u bij ons aan het juiste adres. Bij Laadkabelwinkel profiteert u naast een groot assortiment van scherpe prijzen en een snelle levering. Vandaag voor 22:00 uur besteld, is morgen al in huis. Daarnaast is de bezorging ook nog eens gratis bij een besteding van €50. Heeft u vragen over de laadkabels of weet u niet zeker welke laadkabel het beste voor u is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.