Aiways laadkabel kopen

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw elektrische auto van het merk Aiways? Dan zit u goed bij Laadkabelwinkel! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan geschikte laadkabels voor Aiways auto’s, waaronder Aiways U5 laadkabels. Naast Aiways laadkabels kunt u bij ons ook terecht voor laadpalen voor thuis, en andere accessoires zoals thuisladers en verlengkabels voor elektrische auto’s. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen rijden in uw elektrische Aiways, vindt u in onze webshop.  

Bestel nu een Aiways laadkabel bij Laadkabelwinkel.nl, zodat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Aiways: nieuw merk op de elektrische automarkt

Aiways is een nieuwe aanbieder van elektrische auto’s. Het is een Chinees automerk dat in 2017 is opgericht als startup. De naam is een afkorting van “Artificial Intelligent Ways’. Het merk is onder andere bekend vanwege haar snelle distributie; de geproduceerde auto’s worden niet per boot maar per goederentrein naar o.a. Europa vervoerd, wat dagen aan verzendtijd scheelt. Het eerste model elektrische auto van Aiways is de Aiways U5. Deze 100% elektrische auto is sinds november 2020 leverbaar en kenmerkt zich met een accucapaciteit van 63 kWh en een actieradius van 410 km (WLTP).

Aiways laadkabels

Laadkabelwinkel verkoopt verschillende Aiways U5 laadkabels. Het zijn type 2 kabels, ook wel Mennekes laadkabels genoemd. U heeft keuze uit basic, premium en mobiele thuisladers voor uw elektrische auto. De verschillende laadkabels kenmerken zich allemaal met een scherpe prijs en zijn verkrijgbaar in lengtes variërend van 2 meter tot 15 meter. Bekijk onze Aiways U5 laadkabel pagina voor een totaaloverzicht aan geschikte laadkabels voor uw Aiways auto.

Hoe laden met Aiways laadkabel?

Wilt u meer informatie over het opladen van uw elektrische Aiways? Bekijk dan het onderstaande filmpje met algemene laadtips, of bekijk onze pagina over U5 laadkabels voor meer laadspecificaties van de Aiways U5