kWh Meters

Maakt u thuis gebruik van een laadpaal en bent u op zoek naar een geschikte kWh meter? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende kWh meters voor thuis. Het voordeel van een kWh meter is dat u gemakkelijk en overzichtelijk kunt zien hoeveel kWh u gebruikt voor het opladen van uw elektrische auto. Het maakt dan ook niet uit of u op zoek bent naar een 1-fase of 3-fase kWh meter, in ons assortiment vindt u de meter die u nodig heeft. Heeft u vragen over onze kWh meters of weet u niet precies welke u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk onderstaand ons assortiment aan kWh meters en bestel vandaag nog de meter die u nodig heeft.

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Kilowattuurmeter (kWh meter) voor uw laadpaal

kwh meter elektrische auto

Wanneer u gebruik maakt van een laadpaal voor uw elektrische auto kunt u zowel gebruik maken van een laadpaal op 1-fase als 3-fase. Om goed te weten hoeveel kWh u gebruikt bij het laden van uw elektrische auto is het slim om een kWh meter te plaatsen in de meterkast. U kunt dan precies hoeveel kilowatt u per uur verbruikt. In ons assortiment vindt u alleen kWh meters die MID gekeurd zijn, dit betekent dat het geregistreerde aantal kWh mag worden verrekend. Daarnaast zijn onze kWh meters van een hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Hoe kWh meter aansluiten?

Met een kWh meter kunt u precies meten hoeveel kWh u hebt gebruikt om bijvoorbeeld uw elektrische auto op te laden. de kWh moet u aansluiten op een bepaalde installatieautomaat in uw groepenkast. Aan de andere aansluiting komt het elektrische apparaat, in uw geval waarschijnlijk de elektrische auto. “De installatieautomaat zorgt voor de stroomtoevoer naar de elektrische installatie. De hoeveelheid stroom wordt gemeten doordat u uw kWh meter kunt aansluiten op de betreffende groep.”

Een beter inzicht in het energieverbruik van uw elektrische auto

Iedere maand betalen we weer een termijnbedrag voor de energierekening. Helaas wordt zowel gas als stroom ook steeds duurder. Het is dan wel fijn om te weten hoeveel kilowatt u heeft verbruikt met de elektrische auto. Met behulp van de kWh-meter kan dat, deze toont precies hoeveel uw gebruik was.

Voordelige kWh meter bestellen online

Heeft u de kWh meter gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u deze gemakkelijk en voordelig bestellen bij Laadkabelwinkel.nl. In ons assortiment vindt u verschillende soorten kWh meters van een goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een goede kWh meter bestelt. Naast een scherpe prijs profiteert u bij ons ook van een snelle levering. Zo heeft u de meter morgen al in huis wanneer u deze voor 22:00 uur besteld. Bekijk snel welke u nodig heeft en bestel vandaag nog. Heeft u vragen over onze kWh meters of weet u niet precies welke u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u dan graag verder.