BMW laadkabel

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw BMW? Koop deze dan eenvoudig via Laadkabelwinkel.nl. In ons zeer uitgebreide assortiment oplaadkabels mag natuurlijk ook de BMW laadkabel niet ontbreken. We bieden deze aan in verschillende soorten en lengtes en voor onder andere de BMW 330E edrive, BMW X5 edrive, de BMW i3 en BMW i8. Zo bent u bij ons dus aan het juiste adres voor uw lader en bestelt u deze direct online.

Klik onderstaand op uw model BMW voor een overzicht met geschikte laadkabels voor uw BMW.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

BMW laadkabel kopen?

Met de elektrische wagens van BMW combineert u eindeloos rijplezier met duurzaam autorijden. De ideale keuze als u niet wilt inleveren op comfort achter het stuur, maar wel graag aan uw portemonnee én het milieu denkt. Maar hoe vooruitstrevend dit Duitse automerk ook is, ook deze moet worden opgeladen. Wel zo handig dus om de juiste laadkabel voor uw BMW achter de hand te hebben.

Bij Laadkabelwinkel.nl bieden we een ruime keuze in type 2 laadkabels die geschikt zijn voor BMW wagens. Dit type laadkabel is ook bekend onder de naam Mennekes stekker en zowel handig voor thuisgebruik als onderweg. Handig dus als u bijvoorbeeld ook bij publieke laadpalen in de stad of bij uw kantoor uw auto wilt opladen. Wilt u uw elektrische BMW graag via het stopcontact kunnen laden? Bekijk dan ook ons aanbod mobiele laders.

BMW laadkabel bestellen online

De kabels zijn in verschillende maten en soorten te bestellen. Let dus vooral even goed op hoe lang de kabel moet zijn zodat deze achteraf niet opeens toch te kort blijkt te zijn en u de laadpaal of wandlader net niet bereikt. U kunt in ons assortiment ook een geschiikte laadpaal voor thuis of op het werk vinden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u uw auto niet kunt opladen.

Wilt u direct uw BMW laadkabel bestellen? Kies dan het gewenste automodel om de geschikte laadkabels voor uw BMW te bekijken of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hoe verhouden zich de kosten van elektrisch laden zich tot de maandelijkse benzinekosten?

In het algemeen geldt dat de laadkosten altijd lager liggen dan de tankkosten bij een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor. Hieronder een kort voorbeeld. We gaan ervan uit dat elektriciteit tussen de 30 en 35 cent/kWh kost en een liter Euro95 benzine €1,75 kost.

  • De BMW i3 verbruikt gemiddeld 16,1 kWh/ 100 km. Bij 10.000 km per jaar betekent dit: 1610 kWh X 32,5 cent = €523/ jaar aan laadkosten.
  • Een BMW 120i met dezelfde prestaties en een vergelijkbaar ruimteaanbod verbruikt gemiddeld 5,9 liter/ 100 km. Bij 10.000 km per jaar betekent dit 590 liter X 1,75 = €1.032/ jaar aan benzine.

Is elektrisch rijden veilig? En wat als ik een aanrijding krijg?

Volgens verschillende onderzoeken van meerdere onafhankelijke organisaties zijn elektrische auto’s net zo veilig als andere auto’s. Dekra, dit is ’s werelds grootste onafhankelijke deskundige organisatie die zich richt op veiligheid, milieubescherming en product analyse, concludeert dat elektrische auto’s niet verschillen in brand- en blusgedrag van andere motorvoertuigen. De elektrische auto’s, en dus ook de BMW-modellen, zijn zo ingericht dat delen van de auto niet onder stroom komen te staan bij een ongeval.

Waar kan ik allemaal elektrisch laden in Nederland?

Nederland bevat een van de dichtste laadnetwerken ter wereld met bijna 39.000 publieke en semi-publieke laadpalen en ruim 1200 snelladers. Ben je benieuwd of er laadpalen bij jou in de buurt of langs je route zijn? Kijk dan op de website van Chargenow. Overigens staan de laadpaal aangegeven op de navigatiesystemen van alle elektrische en plug-in hybride BMW en MINI-modellen.

Hoe lang gaat de batterij mee/ hoeveel jaar garantie heeft de batterij?

Op elke BMW zit standaard 3 jaar garantie. De in de BMW i modellen toegepaste hoog voltage accu’s zijn lithium ion-accu’s en die zijn geoptimaliseerd voor toepassing in personenauto’s. Voor de eerste 100.000 km en tot maximaal 8 jaar, heeft u garantie op uw accu bij eventuele problemen. In de praktijk blijkt de levensduur van de hoogspanningsbatterijen de 100.000 ver te overschrijden, waarbij de capaciteit nauwelijks afneemt. Kijk op uw BMW Battery Certificate of vraag aan uw BMW-dealer voor meer informatie over deze garantie.

Elektrisch laden met een BMW laadkabel - tips