BMW laadkabels

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw BMW? Bestel deze dan eenvoudig via Laadkabelwinkel.nl. In ons zeer uitgebreide assortiment oplaadkabels mag natuurlijk ook de BMW laadkabel niet ontbreken. We bieden deze aan in verschillende soorten en lengtes en voor onder andere de BMW 330E edrive, BMW X5 edrive e BMW i8. Zo bent u bij ons dus aan het juiste adres voor uw lader en bestelt u deze direct online.

Klik onderstaand op uw model BMW voor een overzicht met geschikte laadkabels voor uw BMW.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Laadkabel voor uw elektrische BMW 

Met de elektrische wagens van BMW combineert u eindeloos rijplezier met duurzaam autorijden. De ideale keuze als u niet wilt inleveren op comfort achter het stuur, maar wel graag aan uw portemonnee én het milieu denkt. Maar hoe vooruitstrevend dit Duitse automerk ook is, ook deze moet worden opgeladen. Wel zo handig dus om de juiste laadkabel voor uw BMW achter de hand te hebben.

Bij Laadkabelwinkel.nl bieden we een ruime keuze in type 2 laadkabels die geschikt zijn voor BMW wagens. Dit type laadkabel is ook bekend onder de naam Mennekes stekker en zowel handig voor thuisgebruik als onderweg. Handig dus als u bijvoorbeeld ook bij mobiele laadpalen in de stad of bij uw kantoor uw auto wilt opladen.

Vind de juiste kabel

De kabels zijn in verschillende maten en soorten te bestellen. Let dus vooral even goed op hoe lang de kabel moet zijn zodat deze achteraf niet opeens toch te kort blijkt te zijn en u de laadpaal of wandlader net niet bereikt.

Wilt u direct uw BMW laadkabel bestellen? Kies dan het gewenste automodel om de geschikte laadkabels voor uw BMW te bekijken of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.