Cupra laadkabels kopen

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw Cupra? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl op de juiste plek. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan laadkabels en daarbij mogen de Cupra laadkabels niet ontbreken. De laadkabels zijn direct en eenvoudig te bestellen bij Laadkabelwinkel.nl.

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,3/10

Klik op uw model Cupra voor een overzicht met alle geschikte laadkabels voor deze elektrische auto.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat kost het opladen van een Cupra?

De kosten van het opladen van een Cupra hangt veel af van waar u uw EV oplaadt en de manier waarop u laadt. Thuis opladen is vaak de goedkoopste optie, het laden bij een snellader is meestal het duurst. We zetten de prijzen hiervoor op een rijtje, maar let op: deze zijn slechts ter indicatie:

Geschatte kosten per kWh

-          Thuisladen: € 0,23 per kWh

-          Openbaar laden: € 0,34 per kWh

-          Snelladen: min. €0,69 per kWh

Kosten opladen Cupra Born

-          Thuis: € 13,34

-          Openbaar: € 19,72

-          Snellader: € 40,02

Welke Cupra laadkabels zijn er?

De elektrische Cupra modellen beschikken over een type 2 laadaansluiting. Dit betekent dat u een type 2 laadkabel nodig heeft om uw auto op te laden. Bij Laadkabelwinkel.nl bieden we een zeer ruim assortiment aan Type 2 laadkabels die geschikt zijn voor de Cupra wagens. Zo heeft u ruime keuze wat betreft de lengte, het type en het merk van uw nieuwe Cupra laadkabel. Of u nu op zoek bent naar een Ratio laadkabel, of liever voor een Duosida laadkabel met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gaat; in ons assortiment Cupra laadkabels, vindt u ongetwijfeld een geschikt exemplaar.

Hoelang gaat de batterij van de Cupra mee, en hoe zit het met de garantie?

Op iedere auto van het automerk Cupra zit standaard 2 jaar garantie. Daarnaast hebben zij verschillende programma’s voor garantie. Voor doorroesten biedt Cupra bijvoorbeeld een garantie van maar liefst 12 jaar. In alle Cupra modellen zijn hoog voltage accu’s toegepast. Op de batterij van een Cupra zit standaard 8 jaar garantie óf loopt de garantie tot 160.00 km. Wat betreft de garantie op de batterij zelf, lijkt het dus wel goed te zitten. Maar hoe zit dat met de Cupra laadkabels die u bestelt? Bij Laadkabelwinkel.nl profiteert u ook van een garantie, van ofwel 2 ofwel 3 jaar, op de producten die u bestelt. Bij de laadkabels uit ons assortiment staat onder de productspecificaties vermeld welke garantietermijn op de desbetreffende kabel geldt.

Verschillende manieren om elektrisch te laden in Nederland

De Cupra auto’s zitten vol kracht en energie waardoor ze snel vooruit willen. Hiervoor moeten ze wel opgeladen zijn. Het opladen van een Cupra kan op verschillende manieren.

Thuis laden met Cupra laadkabel

U kunt optimaal genieten van het elektrisch rijden, wanneer u thuis een laadpaal heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto thuis op te laden. Wilt u liever geen laadpaal thuis laten installeren? Dan kunt u er ook altijd voor kiezen om een mobiele thuislader aan te schaffen. Deze kunt u gemakkelijk gebruiken aan de hand van een gewoon stopcontact.

Opladen met een laadpaal bij jou in de buurt

Wanneer u geen oprit of privé parkeerplaats hebt met eigen laadstation, kunt u nog steeds genieten van elektrisch rijden in een Cupra. Zorg er simpelweg voor dat u een laadkabel in uw achterbak heeft liggen, en sluit uw EV aan op een van de publieke laadpunten in de buurt.

Cupra laadkabel online bestellen bij Laadkabelwinkel.nl

Onze kabels zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Aan de hand van de filters kunt u zo een laadkabel vinden die perfect bij uw wensen aansluit. Bestel meteen een Cupra laadkabel of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u eerst graag nog wat meer informatie wilt. Naast Cupra laadkabels hebben we ook laadkabels voor onder andere verschillende BMW, Seat en Volkswagen modellen.