MG laadkabel

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw MG? Bestel deze dan eenvoudig via Laadkabelwinkel.nl. In onze webshop heeft u de keuze uit diverse laadkabels geschikt voor diverse MG modellen. Alle laadkabels in ons assortiment voldoen aan de benodigde wettelijke eisen zijn van de hoogste kwaliteit

Gratis verzending vanaf € 50,-

Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Klantbeoordeling 9,3/10

Klik onderstaand op uw model MG en bekijk direct de geschikte MG laadkabels.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

MG Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw MG.  Voor een MG heeft u over het  algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken.

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw MG die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Oplaadkabels voor uw MG

Heeft u thuis geen laadpaal? En wilt u toch graag uw MG opladen? Dat kan! Met de mobiele laders van Ratio en Duosida. De laadkabels zijn beschikbaar in lengtes van 2 tot 15 meter. Aan de hand van waar u de auto oplaadt is het slim om een keuze te maken welke lengte het beste bij u past.

Elektrisch thuisladen met een MG laadkabel - tips