Laadpaal voor thuis

U rijdt een plug-in hybride of een volledig elektrische auto. Dan zult u toch uw auto regelmatig moeten opladen wilt u optimaal genieten van het elektrisch rijden. Daarom is het zeer handig om een laadpaal of wandlader met vaste kabel thuis te plaatsen. Hierdoor kunt u elk moment dat u thuis bent uw auto opladen en hoeft u niet moeilijk te doen met de laadkabel uit de kofferbak te halen. U hoeft enkel de stekker uit de houder te nemen, in het oplaadpunt van uw auto te steken en uw auto begint zichzelf op te laden. Zo kunt u zelfs wanneer u maar even thuis bent gerust uw auto opladen.

Verschillende typen laadpalen

Wanneer u op zoek bent naar een laadpaal voor bij uw thuis, zit u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten laadpalen voor thuis. Zo kunt u onder andere een laadpaal met Type 2 (Mennekes) socket vinden, maar ook een Smart Charger. Elk van onze laadpalen voor thuis hebben verschillende voordelen. Zo heeft een laadpaal met vaste kabel het voordeel dat u niet elke keer de laadkabel erbij moet pakken terwijl een laadpaal met een Type 2 socket perfect is wanneer de laadpaal gebruikt wordt voor meerdere verschillende soorten elektrische auto’s. Kijk goed welke laadpaal u nodig heeft voor thuis, zo kunt u de juiste keuze maken en optimaal genieten van uw laadpaal voor thuis. Weet u niet welk model u nodig heeft of welke laadpaal voor u het beste is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts staan klaar om u hierover perfect te adviseren.

Ook voor geschikte laadkabels bent u bij Laadkabelwinkel aan het juiste adres, zelfs voor laadkabels voor in een normaal stopcontact, een zogeheten mobiele thuislader.

Bekijk hieronder ons assortiment en koop uw laadpaal voor thuis of op het werk eenvoudig online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordelen van een laadpaal thuis

Wanneer u gebruik maakt van een elektrische auto wilt u deze natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk opladen. Een laadpaal thuis of op het werk is een toevoeging die dit mogelijk maakt. Door te kiezen voor een laadpaal thuis of op het werk heeft u geen goede meer met losse kabels en stopcontacten en hoeft u niet meer te hopen dat een openbare laadpaal vrij is. Door te kiezen voor een laadpaal thuis heeft u een vast oplaadpunt. Zowel de aanschaf als de montage van een laadpaal thuis is zeer eenvoudig. Zo hoeft u geen aparte toestemming te hebben van de gemeente om een laadpaal thuis te plaatsen. De montage kan vervolgens worden gedaan door elke elektricien. Door een laadpaal thuis te plaatsen hoeft u niet bang te zijn dat uw auto niet goed is opgeladen wanneer u uw familie gaat bezoeken of naar het werk moet. U kunt elke dag gemakkelijk uw plug-in hybrid of volledig elektrische auto opladen.

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten van een laadpaal thuis lopen sterk uiteen. Zo heeft u te maken met eenmalige kosten, zoals het aanschaffen en plaatsen van de laadpaal bij u thuis, als variabele kosten zoals het opladen van uw elektrische auto. De aanschaf en plaatsing van een laadpaal thuis variëren over het algemeen tussen de 500 en 1500 euro. Het opladen van uw elektrische auto is ongeveer 3,5 cent per kilometer. Dit is een stuk voordeliger dan een benzineauto, hierbij is het namelijk ongeveer 11 cent per kilometer. Het voordeel wat u haalt uit de variabele kosten van een elektrische auto zijn dusdanig hoog dat de eenmalige kosten van de laadpaal thuis te verwaarlozen zijn.

Subsidie voor een laadpaal?

Bent u van plan om een laadpaal voor thuis of op het werk aan te schaffen? Dan is het zeker de moeite waard om bij uw gemeente te controleren of u subsidie of een financieel voordeel krijgt. OP het moment zijn er gehaal nationaal geregelde subsidie voor het plaatsen van een laadpaal bij mensen thuis, echter zijn er veel gemeentes in Nederland die hierbij een toereikende hand bieden. Voor bedrijven is het zeker een groot voordeel om een laadpaal te plaatsen. Kijk op onze pagina over subsidie voor een laadpaal voor alle informatie over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een laadpaal thuis of op het werk.

Voordelig laadpaal kopen

Bent u op zoek naar een laadpaal voor bij u thuis of op het werk? Dan zit u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. In het assortiment van Laadkabelwinkel.nl vindt u diverse laadpalen voor thuis of op het werk. Zo vindt u onder andere laadpalen met vaste Type 1 of Type 2 kabels maar ook laadpalen met een Type 2 socket en Smart Chargers. Wanneer u kiest voor een laadpaal thuis is het verstandig om te kijken naar de stroomsterkte die u wilt. Wij hebben laadpalen voor thuis met zowel een stroomsterkte van 16A als 32A. Naast het ruime aanbod aan verschillende soorten laadpalen kunt u bij ons ook kiezen uit laadpalen met een recht of spiraalkabel, u kunt zelfs kiezen uit een enkelfase of driefase lader. In ons assortiment vindt u laadpaal van verschillende merken, zo hebben wij laadpalen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Ratio Electric maar ook van een bekende Oostenrijkse merk KEBA. Wij bieden alleen laadpalen van een hoogstaande kwaliteit, zo weet u zeker dat u uw elektrische auto goed kunt opladen.

Bestel uw laadpaal voor thuis eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl. Weet u niet zeker welke laadpaal uw nodig heeft of wilt u graag extra advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen.