Laadpaal voor thuis of werk online bestellen

Heeft u een hybride of elektrische auto? Dan is een laadpaal of wandlader met vaste kabel erg handig. Zo is het niet meer nodig om de kabel elke keer uit de kofferbak te halen. U hoeft alleen de stekker maar uit de houder te nemen en in de auto te steken om het opladen te starten.

Verschillende typen laadpalen

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u verschillende soorten laadpalen voor thuis, waaronder laadpalen met een Type2 (Mennekes) socket. Handig wanneer u een eigen kabel wenst te gebruiken of wanneer de lader zich op een (semi) openbare locatie bevindt. Het is belangrijk dat u het juiste type laadbaal bestelt. Twijfelt u welk model u nodig heeft? Onze experts kunnen u hierover perfect adviseren.

Zoekt u een laadkabel voor in een normaal stopcontact, kijk dan bij onze Mobiele thuisladers.

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw laadpaal voor thuis of werk eenvoudig online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het gemak van een laadpaal thuis of op het werk

Als u een elektrische auto heeft, wilt u deze zo gemakkelijk mogelijk opladen. Een laadpaal thuis of op het werk is een toevoeging die dit mogelijk maakt. Geen gedoe met losse kabels en stopcontacten, maar gewoon een vast oplaadpunt. Ook de aanschaf en montage van uw eigen laadpaal is eenvoudig. Zo heeft u geen aparte toestemming aan te vragen om thuis een laadpaal neer te zetten. De montage kan vervolgens door elke elektricien uitgevoerd worden. 

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten voor een laadpaal thuis lopen sterk uiteen. Over het algemeen variëren de kosten tussen de 500 en 1500 euro. Daarnaast heeft u natuurlijk te maken met de variabele kosten voor het opladen van de wagen zelf. Deze zijn echter een stuk aantrekkelijker dan bij een benzineauto, namelijk ongeveer 3,5 cent per kilometer (elektrisch) tegenover 11 cent per kilometer (benzine).

Subsidie voor een nieuwe laadpaal?

Wilt u een laadpaal kopen voor bij u thuis? Dan is het de moeite waard om bij uw gemeente te controleren of er subsidies beschikbaar zijn. Op dit moment zijn er helaas geen nationale subsidies voor particulieren, maar willen lokale gemeentes nog weleens een uitzondering op de regel zijn. Lees meer over subsidie voor een laadpaal.

Laadpaal elektrische auto kopen

Laadkabelwinkel.nl biedt diverse soorten laadpalen voor thuis. In ons assortiment vindt u laadpalen met Type 1 en Type 2 aansluitingen en een stroomsterkte van 16A of 32A. Hierbij heeft u de keuze uit modellen met een recht of spiraalkabel en een enkelfase of driefase lader. Qua merken bieden we onder andere laadpalen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Ratio Electric en van het Oostenrijkse KEBA. Voor alle merken in ons assortiment garanderen wij natuurlijk een hoogstaande kwaliteit.

Bestel uw laadpaal voor thuis dus eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies welke oplossing het beste bij u past.