Laadpaal thuis kopen

Wanneer u op zoek bent naar een oplaadpaal voor bij uw thuis, bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten oplaadpalen voor thuis. Zo kunt u onder andere een laadpaal met Type 2 (Mennekes) socket vinden, maar ook een Smart Charger. Elk van onze laadpalen voor thuis hebben verschillende voordelen. Zo heeft een laadpaal met vaste kabel het voordeel dat u niet elke keer de laadkabel erbij moet pakken terwijl een laadpaal met een Type 2 socket perfect is wanneer de laadpaal gebruikt wordt voor meerdere verschillende soorten elektrische auto’s. Kijk goed welke laadpaal u nodig heeft voor thuis, zo kunt u de juiste keuze maken en optimaal genieten van uw laadpaal voor thuis. Weet u niet welk model u nodig heeft of welke laadpaal voor u het beste is? Neem dan contact op met onze experts voor advies.

Verschillende modellen

  • De Ratio Home/Start box is een gunstig geprijsde rechtoe rechtaan lader zonder slimme functies zoals Dynamic Load Balancing en App functionaliteit.
  • De Ratio Solid box ondersteunt Dynamic Load Balancing zodat het beschikbare vermogen automatisch wordt aangepast ongeacht hoe veel stroom er in huis verbruikt wordt, configureren en verbruik kan d.m.v. het LCD display afgelezen worden.
  • De Ratio Solar box heeft naast Dynamic Load Balancing ook online functionaliteit zodat de lader d.m.v. een App ingesteld en in/uitgeschakeld kan worden en het verbruik afgelezen kan worden.

Bekijk hieronder ons assortiment en koop een laadpaal voor uw elektrische auto eenvoudig online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Snelmenu laadpaal thuis

Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?

U rijdt een plug-in hybride of een volledig elektrische auto. Dan zult u uw auto regelmatig moeten opladen wilt u kunnen genieten van het elektrisch rijden. Het opladen zult u ongetwijfeld zo gemakkelijk mogelijk willen doen. Daarom is het handig om een laadpaal of wandlader met vaste kabel thuis te plaatsen. Hierdoor kunt u elk moment dat u thuis bent uw auto opladen en hoeft u niet moeilijk te doen met de laadkabel uit de kofferbak te halen. U hoeft enkel de stekker uit de houder te nemen, in het oplaadpunt van uw auto te steken en uw auto begint zichzelf op te laden. Zo kunt u zelfs wanneer u maar even thuis bent gerust en eenvoudig uw auto opladen. Door te kiezen voor een laadpaal thuis of op het werk heeft u dus geen gedoe meer met losse kabels en stopcontacten en hoeft u niet meer te hopen dat een openbare laadpaal vrij is. Kortom, u heeft een vast oplaadpunt. Zowel de aanschaf als de montage van een laadpaal thuis is zeer eenvoudig. Zo hoeft u geen aparte toestemming te hebben van de gemeente om een laadpaal thuis te plaatsen. De montage kan vervolgens worden gedaan door elke elektricien. Door een laadpaal bij u thuis te plaatsen hoeft u niet bang te zijn dat uw auto niet goed is opgeladen wanneer u uw familie gaat bezoeken of naar het werk moet. U kunt elke dag gemakkelijk uw plug-in hybrid of elektrische auto volledig opladen. Lees meer over de werking van een laadpaal.

Waarom een laadpaal thuis?laadpaal thuis elektrische auto

Heb je een elektrische auto en laad je nu altijd je auto op het werk op of bij een openbaar laadstation? Dan weet je waarschijnlijk wel waarom je een laadstation thuis nodig hebt. Je auto laad je namelijk het volst wanneer deze het langst stil staat. In de meest voorkomende gevallen is dit thuis, wanneer je slaapt. Om deze reden is een laadstation thuis een ideale oplossing om nooit met een lege accu te komen staan. Rijd je zakelijk, dan is het mogelijk met je thuis laadstation laadkosten te verrekenen met je werkgever.

Wat kost een elektrische auto laadpaal voor thuis?

De kosten van een laadpaal thuis lopen sterk uiteen. Zo heeft u te maken met eenmalige kosten, zoals het aanschaffen en plaatsen van de laadpaal bij u thuis, als variabele kosten zoals het opladen van uw elektrische auto. De aanschaf en plaatsing van een laadpaal thuis variëren over het algemeen tussen de 500 en 1500 euro. Het opladen van uw elektrische auto is ongeveer 3,5 cent per kilometer. Dit is een stuk voordeliger dan een benzineauto, hierbij is het namelijk ongeveer 11 cent per kilometer. Het voordeel wat u haalt uit de variabele kosten van een elektrische auto zijn dusdanig hoog dat de eenmalige kosten van de laadpaal thuis te verwaarlozen zijn.

Kan ik een verlengsnoer gebruiken voor mijn laadkabel?

Hangt uw laadpaal net te ver en haalt uw kabel het net niet tot uw auto? Helaas moet u dan een nieuwe kabel aanschaffen, want een verlengsnoer op uw laadkabel aansluiten is niet mogelijk. Uw laadkabel heeft namelijk een communicatiedraad en deze werkt niet meer wanneer hier een verlengstuk op aangesloten word. Niet getreurd want wij bieden kabels aan tot 15 meter zodat u het zeker moet halen tot uw laadpaal.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een laadpaal voor mijn elektrische auto?

Bij het aanschaffen van een laadpaal voor uw elektrische auto is het van belang dat u de juiste thuislader haalt die past op uw stekker/laadkabel. Hierbij gaat het om de type 1 en type 2 stekkers. Daarnaast moet u de keuze maken van de soort manier van opladen, via een mode 2 of een mode 3.   

Voordelig laadpaal kopenelektrische laadpaal thuis opladen

Bent u op zoek naar een laadpaal voor bij u thuis of op het werk? Dan zit u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. In het assortiment van Laadkabelwinkel.nl vindt u diverse laadpalen voor thuis of op het werk. Zo vindt u onder andere laadpalen met vaste Type 1 of Type 2 kabels, maar ook laadpalen met een Type 2 socket en Smart Chargers. Wanneer u kiest voor een laadpaal thuis is het verstandig om te kijken naar de stroomsterkte die u wilt. Wij hebben laadpalen voor thuis met zowel een stroomsterkte van 16A als 32A. Naast het ruime aanbod aan verschillende soorten laadpalen kunt u bij ons ook kiezen uit laadpalen met een recht of spiraalkabel, u kunt zelfs kiezen uit een enkelfase of driefase lader. In ons assortiment vindt u laadpaal van verschillende merken, zo hebben wij laadpalen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Ratio Electric. Wij bieden alleen laadpalen van een hoogstaande kwaliteit, zo weet u zeker dat u uw elektrische auto goed kunt opladen. Laadt u uw elektrische auto liever op via het gewone stopcontact, neem dan een kijkje bij onze mobiele thuisladers voor elektrische auto

Koop uw laadpaal voor thuis eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl. Weet u niet zeker welke laadpaal uw nodig heeft of wilt u graag extra advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen.

Subsidie voor een laadpaal thuis?

Bent u van plan om een laadpaal voor thuis of op het werk aan te schaffen? Dan is het zeker de moeite waard om bij uw gemeente te controleren of u subsidie of een financieel voordeel krijgt. Op het moment zijn er geheel nationaal geregelde subsidie voor het plaatsen van een laadpaal bij mensen thuis, echter zijn er veel gemeentes in Nederland die hierbij een toereikende hand bieden. Voor bedrijven is het zeker een groot voordeel om een laadpaal te plaatsen. Kijk op onze pagina over subsidie voor een laadpaal thuis voor alle informatie over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een laadpaal thuis of op het werk.

Bekijk hier tips over elektrisch laden met de laadpaal thuis