Laadkabel voor uw Opel

Opel was één van de eerste automerken die zich op het elektrisch segment richtte. En met succes, want sinds de introductie in 2012 behoort de Opel Ampera tot één van de beste verkochte elektrische auto’s in Nederland. Heeft u een elektrische Opel en is het tijd voor een nieuwe of extra laadkabel? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u laders in verschillende lengtes en kleuren. En met merken zoals Ratio en Lapp weet u zeker dat het met de kwaliteit goed zit.

Klik hieronder op uw model voor een overzicht met geschikte laadkabels of neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch rijden in een Opel

Zoals eerder gezegd is de Opel Ampera sinds de introductie een groot succes. De populariteit van deze wagen komt grotendeels door de interne Range Extender waarbij de benzinemotor als generator dient voor de elektromotor. Hierdoor kun je met een Ampera een stuk verder rijden dan de gemiddelde elektrische wagen. Naast de Ampera is de verwachting dat Opel meer elektrische auto’s op de markt zal brengen.

Wat is de gewenste lengte?

Voor thuisladen adviseren we een kabel van 4 tot 6 meter. Voor onderweg laden geeft u beter de voorkeur aan een lader van 6 meter of langer

Bestel uw nieuwe Opel laadkabel online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Opel eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Opel kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor de Opel Ampera en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.