Opel laadkabel kopen

Opel was één van de eerste automerken die zich op het elektrisch segment richtte. En met succes, want sinds de introductie in 2012 behoort de Opel Ampera tot één van de beste verkochte elektrische auto’s in Nederland. Heeft u een elektrische Opel en is het tijd voor een nieuwe of extra laadkabel? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u Opel laders in verschillende lengtes en kleuren. En met merken zoals Ratio en Lapp weet u zeker dat het met de kwaliteit goed zit.

Bestel nu een Opel laadkabel bij Laadkabelwinkel.nl, zodat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,3/10

Klik hieronder op uw model voor een overzicht met geschikte Opel laadkabels of neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Opel Mennekes laadkabel

Zoals eerder gezegd is de Opel Ampera sinds de introductie een groot succes. De populariteit van deze wagen komt grotendeels door de interne Range Extender waarbij de benzinemotor als generator dient voor de elektromotor. Hierdoor kun je met een Ampera een stuk verder rijden dan de gemiddelde elektrische wagen. Naast de Ampera is de verwachting dat Opel meer elektrische auto’s op de markt zal brengen.

Wat is de gewenste lengte?

Voor thuisladen adviseren we een kabel van 4 tot 6 meter. Voor onderweg laden geeft u beter de voorkeur aan een lader van 6 meter of langer

Opel laadkabel online bestellen

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Opel eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Opel kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag. Wist u dat u naast een geschikte laadkabel voor uw elektrische auto ook een laadpaal kunt vinden bij Laadkabelwinkel.nl? Zo haalt u alles in één keer in huis en kunt u optimaal genieten van uw auto.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor uw Opel en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Opel elektrische auto opladen

// ]]>