Laadkabel voor uw Ford

Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u laadkabels voor alle bekende automerken, dus ook Ford. Daarom bieden we diverse soorten laadkabels aan voor de elektrische modellen zoals de Ford C-Max Plug-In Hybrid. Zo hebben we laders in diverse kleuren en lengtes variërend van 4 tot maar liefst 15 meter. Hierbij kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering. Vandaag voor 22.00 besteld is de volgende werkdag al in huis.

Klik hieronder op uw model en bekijk direct welke laadkabels geschikt zijn voor uw Ford. Graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrische auto’s van Ford

Ford is één van de oudste automerken en opgericht in 1903. Sinds de introductie van de T-Ford is er natuurlijk een hoop veranderd. In de loop der jaren heeft het merk diverse klassiekers geproduceerd zoals de Thunderbird en Mustang die je nog steeds op straat voorbij ziet rijden. Tegenwoordig zijn het vooral de Focus, Fiesta en Ka die populair zijn. Met de C-Max Plug-In Hybrid en Mondeo begeeft Ford zich echter ook in de markt voor elektrisch rijden. Een nieuwe stap op weg naar duurzaam rijden.

Welke lader past bij mijn Ford?

De standaard laadkabel die bij uw elektrische auto wordt geleverd is een type 1 naar type 2 stekker. De ingang aan de voertuigzijde heeft namelijk een type 1 aansluiting nodig. De meeste aansluitpunten in Nederland zijn echter type 2. Een belangrijk punt om rekening mee te houden. Daarnaast is het belangrijk dat het om een 1-fase 16 ampère lader gaat.

In ons assortiment vindt u diverse geschikte laadkabels van betrouwbare merken zoals Ratio. De laders kunnen in diverse lengtes geleverd worden. Let er hierbij op dat voor thuisgebruik een kabel van 4 tot 6 meter voldoende is. Wilt u echter een laadkabel voor onderweg? Kies dan voor een langere variant van 6 meter of langer. U weet maar nooit hoe ver de laadpaal precies weg staat.

Bestel een laadkabel voor uw Ford

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Ford eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Ford kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor de Ford C-MAX Plug-In Hybride en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.