Laadkabel voor uw Hyundai

Bent u op zoek naar een nieuwe of reserve lader voor uw elektrsche Hyundai? Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan geschikte laadkabels voor zowel de Hyundai IONIQ als KONA. Met een scherpe prijs en snelle levering zorgen wij dat u uw nieuwe lader voordelig en al de volgende werkdag in huis heeft.

Klik hieronder op uw model voor een overzicht van geschikte laders of neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch rijden met Hyundai

Elektrsich rijden kan gemakkelijk met het Koreaanse merk Hyundai, zo kunt u kiezen uit de Hyundai IONIQ en Kona. De IONIQ is vanaf het begin ontwikkeld als elektrische auto. Hyundai heeft door het integreren van het accupakket in de bodemplaat een zeer laag zwaartepunt gecreërd. In 2017 is de IONIQ naast de klassieke hybride en de plug-in hybride ook leverbaar als volledig elektrische auto. Ook de Hyundai Kona is volledig elektrisch. Hyundai staat bekend als betrouwbaar en zo ook de elektrische auto’s van Hyundai.

Welke lader past bij mijn Hyundai?

Voor zowel de Hyundai IONIQ als Kona heeft u een type 2 naar type 2 lader nodig. Bij Laadkabelwinkel vindt u een ruim assortiment aan geschikte laders. Zo vindt u bij ons kabels van 2 meter tot zelfs 15 meter lang. Wij adviseren om bij een kabel voor thuislieden te kiezen voor een lengte tussen 4 en 8 meter lang. Heeft u de kabel nodig voor onderweg? Dan kunt u het beste kiezen voor een lader van 6 meter of langer.

Bestel uw nieuwe Hyundai laadkabel online

Bij Laadkabelwinkel.nl kunt u een nieuwe laadkabel eenvoudig online bestellen. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Hyundai lader eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor uw Hyundai en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.