Hyundai laadkabel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe of reserve lader voor uw elektrische Hyundai? Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan geschikte laadkabels voor zowel de Hyundai IONIQ als KONA. Met een scherpe prijs en snelle levering zorgen wij dat u uw nieuwe lader voordelig en al de volgende werkdag in huis heeft.

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik hieronder op uw Hyundai model voor een overzicht van geschikte laders of neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hyundai laadkabel

Elektrsich rijden kan gemakkelijk met het Koreaanse merk Hyundai, zo kunt u kiezen uit de Hyundai IONIQ en Kona. De IONIQ is vanaf het begin ontwikkeld als elektrische auto. Hyundai heeft door het integreren van het accupakket in de bodemplaat een zeer laag zwaartepunt gecreërd. In 2017 is de IONIQ naast de klassieke hybride en de plug-in hybride ook leverbaar als volledig elektrische auto. Ook de Hyundai Kona is volledig elektrisch. Hyundai staat bekend als betrouwbaar en zo ook de elektrische auto’s van Hyundai.

Welke lader past bij mijn Hyundai?

Voor zowel de Hyundai Kona, de IONIQ als de IONIQ 2 heeft u een type 2 naar type 2 lader nodig. Bij Laadkabelwinkel vindt u een ruim assortiment aan geschikte laders. Zo vindt u bij ons kabels van 2 meter tot zelfs 15 meter lang. Wij adviseren om bij een kabel voor thuisladen te kiezen voor een lengte tussen 4 en 8 meter lang. Bekijk ook ons aanbod mobiele laders, indien u op zoek bent naar een laadkabel voor uw elektrische Hyundai die u op het gewone stopcontact kunt aansluiten. Heeft u de kabel nodig voor onderweg? Dan kunt u het beste kiezen voor een lader van 6 meter of langer. 

Hyundai laadkabel online bestellen

Bij Laadkabelwinkel.nl kunt u een nieuwe laadkabel eenvoudig online bestellen. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Hyundai lader eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Daarnaast kunt u bij ons ook een geschikte laadpaal voor thuis of op het werk vinden. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor uw Hyundai en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

De elektrische auto’s van Hyundai

Hyundai onderscheidt zich van andere elektrische auto merken door combinaties te maken van auto’s die elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof kunnen rijden. Dit doen ze omdat ze als doel hebben om het groenste automerk te worden. Hyundai geeft zelf aan vol in te zetten op groene auto’s en u kunt dan ook meer modellen verwachten in de toekomst.

De auto’s van Hyundai worden, net zoals alle andere elektrische auto’s, opgeladen door DC-gelijkstroom. Dit houdt in dat de stroom een constante stroomrichting heeft. Het voordeel hiervan is dat de laadpaal direct de batterij oplaadt en daarbij de omvormer niet nodig heeft. De omvormer zou anders het proces vertragen aangezien het een bepaalde hoeveelheid stroom tegen houdt. Nu wordt alleen de batterij opgeladen waardoor uw Hyundai ook weer sneller vol zit.

Hoe laad ik mijn Hyundai elektrische auto op?

// ]]>