Lexus laadkabel kopen

Is uw Lexus laadkabel aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe laadkabel? In onze webshop heeft u de keuze uit diverse Lexus laadkabels die allemaal voldoen aan de benodigde wettelijke eisen, van de hoogste kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Wanneer u bij ons een laadkabel bestelt, profiteert u van de volgende voordelen: 

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lexus Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische auto. Voor een Lexus heeft u over het algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken. Bent u specifiek op zoek naar een laadkabel die u aan het gewone stopcontact thuis kunt aansluiten? Bekijk dan onze mobiele laders type 2, en bestel een exemplaar dat geschikt is voor uw Lexus. 

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Lexus die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Lexus laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Lexus bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Lexus direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Lexus: luxe en nu ook volledig elektrisch

Lexus is een merk van Toyota, toegespitst op de productie van luxe auto’s. Het merk bestaat al zo’n 30 jaar. De Consumentenbond benoemde Lexus in 2020 tot meest betrouwbare automerk. Lexus-weetje: oorspronkelijk zou dit Toyota-merk de naam ‘Alexis’ krijgen, maar dit is veranderd naar ‘Lexus’. Alexis deed te veel denken aan Alexis Carrington, een karakter uit de toentertijd populaire serie Dynasty.

Met de Lexus UX 300e introduceerde Lexus eind 2019 haar eerste volledig elektrische auto. Deze auto kenmerkt zich onder andere met een accucapaciteit van 54.3 kWh, een actieradius van 315 km (WLTP) en bereikt in 7.5 seconde een snelheid van 100 km/uur. Qua uiterlijk kenmerkt de Lexus UX 300e zich onder ander met strakke lijnen én een verlichtingsbalk aan de achterkant waarin 120 LED lampen zijn verwerkt.   

Hoe laad ik mijn Lexus elektrische auto op?