Dacia laadkabel kopen

Bent u op zoek naar een laadkabel voor uw elektrische auto van het merk Dacia? Bij Laadkabelwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan geschikte laadkabels voor Dacia auto’s, waaronder Dacia Spring Electric laadkabels. Naast Dacia laadkabels kunt u bij ons ook terecht voor laadpalen voor thuis, en andere accessoires zoals mobiele laders en verlengkabels voor elektrische auto’s. Bestel nu bij Laadkabelwinkel.nl, zodat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De eerste elektrische auto van Dacia

De Dacia Spring Electric is de eerste volledig elektrische auto van Dacia. De auto heeft een 230km WLTP range en is in minder dan 5 uur vol met DC laden. Dacia promoot deze elektrische wagen als ‘de meest voordelige elektrische auto’, en we benoemden dit model al in ons overzicht met de goedkoopste elektrische auto’s.

Soorten Dacia Laadkabels

Bij Laadkabelwinkel hebben we diverse soorten laadkabels in het assortiment die aan te sluiten zij op de Type 2 ingang waarmee de Dacia Spring zich kenmerkt. De Type 2 laadkabels uit ons aanbod, verschillen onder andere wat betreft:

  • Lengte: onze Dacia laadkabels zijn verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 15 meter
  • Model: de Dacia laadkabels zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met geschroefde of gegoten stekkers, en in gekruld model (uitrekbaar) of met vaste lengte
  • Soort: kies voor een Type 2 mobiele lader als u uw elektrische Dacia ook thuis aan het gewone stopcontact op wil kunnen laden, of ga voor een Dacia laadkabel die aan beide kanten een Type 2 aansluiting heeft en daardoor op een (publiek) laadpunt aan te sluiten is.
  • Merk: wanneer u in ons assortiment uw Dacia laadkabel uit gaat zoeken, heeft u keuze uit kabels van de merken Ratio Electric en Duosida.

Hoe moet je laden met een Dacia laadkabel?

De oplaadpoort van een Dacia Spring Electric bevindt zich aan de voorkant. Naast de mogelijkheid tot gewoon laden (via een publieke laadpaal, een stopcontact thuis of een laadpunt aan huis), kunt u uw elektrische Dacia ook via een snellaadpunt opladen. Wilt u meer informatie hoe het laden precies werkt? Bekijk de onderstaande video voor algemene laadtips: