Polestar laadkabel kopen

Is uw Polestar laadkabel aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe laadkabel? In onze webshop heeft u de keuze uit diverse elektrische laadkabels voor onder andere de Polestar 2. Alle laadkabels in ons assortiment voldoen aan de benodigde wettelijke eisen zijn van de hoogste kwaliteit. 

Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u een ruim assortiment met geschikte Polestar laadkabels. Bestel nu een Polestar laadkabel bij Laadkabelwinkel.nl, zodat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik onderstaand op uw model Polestar en bekijk direct de geschikte Polestar laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Polestar Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische auto. Voor een Polestar heeft u over het  algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken.

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Polestar die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Polestar 2 de rijzende ster in EV land?

Polestar is een dochterbedrijf van Volvo, toegespitst op het ontwikkelen en produceren van elektrische auto’s. In juli werd de Polestar 2 geïntroduceerd, waarvan er eind 2020 al zo’n 2.000 in Nederland zouden zijn verkocht. Een leuk weetje over de Polestar 2 is dat het de eerste auto is waarbij Android OS is geïntegreerd, waardoor o.a. het gebruik van Google Assistent, Google Maps en andere Google diensten mogelijk wordt. De actieradius van de Polestar 2 is 470 km (volgens WLTP), waardoor u een heel eind kunt rijden voordat u deze auto weer moet opladen. Door ervoor te zorgen dat u altijd een geschikte Polestar 2 laadkabel bij u hebt, geniet u naast deze ruime actieradius ook van de mogelijkheid om uw Polestar 2 op te laden wanneer dat jou uitkomt.  

Polestar laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Polestar bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Polestar direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Informatie over het opladen van een Polestar elektrische auto

// ]]>