Jaguar laadkabel

Bent u op zoek naar een nieuwe of reserve Jaguar laadkabel? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment met scherp geprijsde Jaguar laadkabels, én profiteert u van uitstekende service. Wij hebben alles wat u nodig heeft om zorgeloos te rijden in uw elektrische auto. Naast laadkabels hebben wij ook thuisladers, laadpalen en andere accessoires.

Klik onderstaand op uw Jaguar model en bekijk direct een overzicht met geschikte Jaguar laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Jaguar Mennekes laadkabel

Jaguar levert momenteel de iPace (90 kWh), die op te laden is via een Type 2 laadkabel. Het opladen van uw Jaguar kan niet alleen door een Type 2 laadkabel aan te sluiten aan het publieke laadpunt, maar ook via het stopcontact dankzij een mobiele lader. Hiervoor is een mobiele lader Type 2 vereist. U kunt er ook voor kiezen om via een snellader uw auto op te laden. Dit is vooral handig op het moment dat u onderweg bent. Over het algemeen geldt dat, naarmate de batterij verder wordt opgeladen, de laadsnelheid afneemt. Dit merkt u vooral op het moment dat de Jaguar I-PACE boven de 80% vol zit.

Jaguar laadkabel bestellen

Heeft u een nieuwe laadkabel of een reserve laadkabel nodig? Bekijk dan ons ruime assortiment. Wij bieden verschillende merken en verschillende lengtes laadkabels aan die u kunt aansluiten op uw Jaguar I-PACE. Zo zijn de mennekes laadkabels een zeer populaire variant. Zo is een laadkabel van enkele meters vaak al genoeg voor thuisgebruik, maar een laadkabel van 15 meter is dan weer zeer handig onderweg. Denk hier goed over na bij het maken van uw keuze.  

Hoe laad ik mijn Jaguar elektrische auto op?