Mobiele laders voor uw elektrische auto

Een elektrische auto kan prima via een normaal stopcontact opgeladen worden. Zo kunt u uw auto opladen ook wanneer er geen openbaar oplaadpunt beschikbaar is.

Een mobiele thuislader is hiervoor de perfecte oplossing. Handig als u regelmatig onderweg bent en afhankelijk bent van de beschikbaarheid van openbare laadpalen. Onze mobiele laders bieden maximale flexibiliteit en veiligheid en zijn zeer scherp geprijsd. Zo kunt u voortaan ook thuis of onderweg uw elektrische auto opladen via een gewoon stopcontact, ook wel Schuko / Type F stekker genoemd.

Zoekt u naar een verlengkabel voor uw mobiele thuislader? Kijk dan eens bij onze verlengkabels.

Kies uit onderstaande subcategorie of uw auto een Type1 of een Type2 ingang heeft:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mobiele laders van hoogwaardige kwaliteit

Laadkabelwinkel.nl biedt mobiele laders van hoogwaardige merken zoals Ratio Electric. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in de productie van laadkabels en mobiele laders en staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Een mobiele lader van Ratio Electric voldoet dan ook aan de voorgeschreven IEC61851 standaard voor het laden vanuit een standaard stopcontact (mode 2). Ook is de laadkabel voorzien van een zogenaamd ‘In-Cable Control and Protection Device (IC-CPD). Deze IC-CPD is geïntegreerd in de laadkabel, begrenst de maximale laadstroom en beveiligt tegen aarde en spanningsfouten in de voeding. Een flexibel alternatief voor (of aanvulling op) de laadpaal thuis.

Voordelen van de mobiele laders

De mobiele laders in ons assortiment bieden diverse interessante voordelen:

  • Eenvoudig voorkomen van overbelasting: de laadstroom kan met een drukknop aan de zijkant van de IC-CPD worden verlaagd om overbelasting van de elektrische installatie te voorkomen;
  • Automatische herstart na stroomuitval: mobiele laders van Ratio Electric zijn niet alleen uitgerust met beveiligingsfaciliteiten, maar hebben ook een herstartfunctie. Hierdoor herstart de lader automatisch als de IC-CPD is uitgeschakeld door een stroomonderbreking. Dit voorkomt vervelende verrassingen als u weg wilt rijden.
  • Weerbestendige en slagvaste behuizing: de behuizing van de mobiele laders zijn waterbestendig (IP67), slagvast (500N run-over test) en compact;
  • Flexibiliteit: u bent niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadpalen.

Bestel uw mobiele lader online

In ons assortiment vindt u mobiele laders met een Type 1 en Type 2 aansluiting. Ook voor uw elektrische auto hebben we dus de juiste kabel in huis. Dus wilt u uw elektrische auto opladen via het stopcontact? En niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een openbare laadpaalkabel? Bestel dan direct uw mobiele lader online of neem contact op met onze klantenservice voor een  vrijblijvend advies. We zijn u graag van dienst.