Stopcontact / mobiele laders voor uw elektrische auto

Het is ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden via een normaal stopcontact. Op het moment dat er geen openbaar oplaadpunt beschikbaar is, biedt de mobiele thuislader de perfecte oplossing. Handig voor thuis op de oprit of wanneer u regelmatig onderweg bent en geen openbare laadpaal, maar wel een stopcontact ter beschikking heeft. Onze mobiele laders zijn flexibel en veilig en dat allemaal voor een goede prijs. Zo beschikt u voortaan thuis of onderweg ook over een mobiel oplaadpunt voor uw elektrische auto. Het opladen kan gewoon via een stopcontact, ook wel Schuko, Type F of Randaarde stekker genoemd. Zoekt u naar een verlengkabel voor uw mobiele thuislader? Kijk dan eens bij onze verlengkabels.

Kies uit onderstaande subcategorie of uw auto een Type1 of een Type2 (Stopcontact of CEE) ingang heeft:

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wat zijn mobiele thuisladers? 

Met een mobiele lader kun je een elektrische auto opladen aan een gewoon stopcontact.
Laadkabelwinkel.nl biedt mobiele laders van hoogwaardige merken zoals Ratio Electric. Dit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in de productie van laadkabels en mobiele laders en staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Een mobiele lader van Ratio Electric voldoet dan ook aan de voorgeschreven IEC61851 standaard voor het laden vanuit een standaard stopcontact (mode 2). Ook is de laadkabel voorzien van een zogenaamd ‘In-Cable Control and Protection Device (IC-CPD). Deze IC-CPD is geïntegreerd in de laadkabel, begrenst de maximale laadstroom en beveiligt tegen aarde en spanningsfouten in de voeding. Via een mobiele thuislader elektrische auto’s opladen, biedt een flexibel alternatief voor (of aanvulling op) de laadpaal thuis.

Wat zijn de voordelen van mobiele thuisladers?

De mobiele laders in ons assortiment bieden diverse interessante voordelen:

  • Eenvoudig voorkomen van overbelasting: de laadstroom kan met een drukknop aan de zijkant van de IC-CPD worden verlaagd om overbelasting van de elektrische installatie te voorkomen;
  • Automatische herstart na stroomuitval: mobiele laders van Ratio Electric zijn niet alleen uitgerust met beveiligingsfaciliteiten, maar hebben ook een herstartfunctie. Hierdoor herstart de lader automatisch als de IC-CPD is uitgeschakeld door een stroomonderbreking. Dit voorkomt vervelende verrassingen als u weg wilt rijden.
  • Weerbestendige en slagvaste behuizing: de behuizing van de mobiele laders zijn waterbestendig (IP67), slagvast (500N run-over test) en compact;
  • Flexibiliteit: dankzij mobiele thuisladers voor elektrische auto’s, bent u niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadpalen.

Mobiele thuislader voor elektrische auto kopen

In ons assortiment vindt u mobiele laders met een Type 1 en Type 2 aansluiting. Ook voor uw elektrische auto hebben we dus de juiste kabel in huis. Dus wilt u uw elektrische auto opladen via het stopcontact? En niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een openbare laadpaal? Bestel dan direct uw eigen mobiele oplaadpunt online of neem contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend advies. We zijn u graag van dienst.