Skoda laadkabel 

Bent u op zoek naar een nieuwe laadkabel voor uw Skoda of is uw laadkabel aan vervanging toe? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. We bieden verschillende elektrische laadkabels aan voor onder andere de e-Citigo en de Enyaq iV.

Gratis verzending vanaf € 50,-

Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Klantbeoordeling 9,3/10

Klik onderstaand op uw model en bekijk direct de geschikte Skoda laadkabels.

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrische auto’s van Skoda opladen

Voor een Skoda heeft u over het algemeen een Type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u diverse Type 2 laadkabels, variërend in verschillende lengtes van 2 tot 15 meter voor uw Skoda. Daarbij heeft u keuze uit kabels van de merken Ratio Electric en Duosida. Reken vooraf goed uit welke lengte laadkabel voor u het meest geschikt is. U wilt tenslotte niet dat de laadkabel nét te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken. Alle kabels bij Laadkabelwinkel zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Skoda die u bij ons bestelt, staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Skoda laadpaal of laadkabel?

Wanneer u niet over een laadpaal thuis beschikt, staat u voor twee opties. De eerste optie is gebruik maken van openbare laadpalen. Anno 2022 zijn er in Nederland 81.000 publieke laadpalen waarvan 3000 snelladers, hierdoor is er bijna altijd wel een laadpaal bij u in de buurt. Voor deze publieke laadpalen heeft u echter wel een Skoda laadkabel nodig. Daarnaast heeft u de optie om een mobiele lader aan te schaffen, in dit geval kunt u dus kiezen voor een mobiele lader type 2. Deze lader is simpelweg aan te sluiten aan het stopcontact, het nadeel hierbij is wel dat het opladen langer duurt.

Hoeveel jaar garantie heeft mijn Skoda batterij?

Wat de elektrische Skoda’s anders maakt dan de benzineauto’s van het merk, is natuurlijk onder andere de batterij. U vraagt zich misschien af hoe lang u garantie heeft op de batterij in uw Skoda, en hoe lang u dus zorgeloos gebruik kunt maken van uw elektrische auto. Op de auto zelf zit drie jaar garantie, maar op de batterij zit maar liefst 8 jaar garantie of garantie tot en met de eerste 160.000 km. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er onverwachts hoge kosten bij zullen komen.

Elektrisch opladen met een Skoda laadkabel