Audi laadkabel 

Is uw Audi laadkabel aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe laadkabel? In onze webshop heeft u de keuze uit diverse elektrische laadkabels voor onder andere de Audi a3 e-tron en de Audi q7 e-tron. Alle laadkabels in ons assortiment voldoen aan de benodigde wettelijke eisen zijn van de hoogste kwaliteit. 

Gratis verzending vanaf € 50,-

Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Klantbeoordeling 9,3/10

Klik onderstaand op uw model Audi en bekijk direct de geschikte Audi laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Audi Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische auto. Voor een Audi heeft u over het  algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken.

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Audi die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Audi laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Audi bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles dat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Audi direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Audi laadpaal

U kunt uw Audi opladen door uw laadkabel aan een publiek laadpunt aan te sluiten, een mobiele lader in een stopcontact te prikken, of te investeren in een laadpaal thuis en zo altijd verzekerd te zijn van een vrije plek om uw Audi op te laden. Mocht u thuis niet de ruimte hebben voor een laadpaal, informeer dan bij de gemeente naar een vergunning voor een laadpaal op een nabijgelegen parkeerplaats.

Hoe laad ik mijn Audi elektrische auto op?

Audi heeft momenteel twee plug-in hybrides op de markt, de A3 (8,8 kWh accu) en de Q7 (17,3 kWh accu). De A3 kan opladen op 1-Fase 16A, de Q7 op 2-Fase 16A. Bekijk in de onderstaande video hoe u uw Audi kan opladen: