Laadkabel voor uw Kia

Is de lader voor uw Kia aan vervanging toe of bent u op zoek naar een reserve laadkabel? Bij Laadkabelwinkel hebben wij voor verschillende Kia’s een ruim assortiment aan geschikte laders. Zo hebben wij laadkabels van verschillende lengtes voor onder andere de Kia e-Niro en Kia Optima PHEV. Bij Laadkabelwinkel profiteert u van een zeer scherpe prijs en snelle levering. Zo kunt op voordelig en snel al genieten van uw nieuwe laadkabel.

Klik hieronder op uw model voor een overzicht van geschikte laders of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vind een passende lader voor de Kia

Bij laadkabelwinkel bestelt u gemakkelijk en voordelig de laadkabel die u nodig heeft. Een elektrische Kia maakt gebruik van een 1-Fase lader. Bij ons kunt u verschillende 1-Fase laders vinden, zo hebben wij laadkabels in ons assortiment van wel 15 meter lang. Zo kunt u voor elke locatie een geschikte laadkabel vinden. Bij ons vindt u gegarandeerd de lader voor uw Kia en door onze snelle levering kunt u deze dan ook snel gebruiken zodat u weer gerust de weg op kan.

Bestel een Kia lader online

Heeft u de lader voor uw Kia gevonden? Bestel deze vandaag en profiteer van onze voordelen. Zo is uw gekozen laadkabel morgen al in huis wanneer u deze voor 22:00 uur besteld en is de bezorging ook nog eens gratis bij een besteding vanaf €50. Dus twijfel niet en bestel vandaag nog de Kia lader die u nodig heeft.