Zelf laadkabel maken met stekkers, kabels en componenten

Bent u van plan om zelf een laadpaal of laadkabel te maken? Hierbij is het van uiterst belang dat u de juiste onderdelen in huis heeft. Bij Laadkabelwinkel kunt u de benodigde laadkabelonderdelen van goede kwaliteit vinden. Zo kunt u bij ons onder andere pluggen, kabels en sockets vinden. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel dat niet vermeld staat tussen onderstaande onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we proberen u zo goed mogelijk verder te helpen.

Bekijk hieronder ons assortiment aan onderdelen die u nodig heeft wanneer u zelf een laadpaal of laadkabel gaat maken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De juiste componenten om zelf een laadkabel maken

Wanneer u uw eigen laadpaal of laadkabel gaat maken is het van belang dat u hierbij de juiste stekker koopt. Er zijn meerdere type stekkers en het is van groot belang dat u de juiste stekker kiest. Gebeurt dit niet dan past de stekker simpelweg niet en dat is zonde van uw investering. Wij geven u graag advies over onze stekkers indien u twijfelt welke voor uw auto geschikt is. Heeft u alles gevonden wat u nodig heeft om zelf een laadpaal of laadkabel te maken? Dan kunt u deze snel en voordelig bestellen bij Laadkabelwinkel. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en is de verzending van de onderdelen gratis bij een besteding vanaf € 50. Is het zelf maken van een laadkabel of laadpaal toch niet iets voor u, kijk dan welke laadkabel u nodig heeft.

Doe het zelf laadpaal of zelf een laadpaal maken

Heeft u een eigen laadpaal gemaakt en bent u zo handig dat u de laadkabel ook zelf wilt maken? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Deze pagina hebben wij ontworpen voor de doe-het-zelf mensen. Je kunt hier in principe alles vinden om zelf een laadkabel te maken. Alle soorten stekkers, kabels, gereedschap en componenten die jou verder helpen tot de juiste kabel in elkaar te zetten. Deze is natuurlijk nodig wanneer je een doe-het-zelf laadpaal hebt gemaakt, anders kun je je elektrische auto namelijk niet opladen. Kijk gerust verder en mocht je op zoek zijn naar een onderdeel dat niet terug te vinden is in onze webshop, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder met je doe-het-zelfklus.