Porsche laadkabel

Zoekt u een nieuwe Porsche laadkabel? Porsche heeft meerdere elektrische auto's op de markt gebracht die worden aangedreven door een elektromotor: de Cayenne S E, de Panamera S E en de Taycan. Beide auto's zijn hybride auto’s wat betekent dat ze gebruik maken van verschillende technieken voor de aandrijving. Aangezien deze modellen elektrisch zijn, is een oplaadpunt en dus ook een laadkabel nodig om deze op te laden. Daarom is het belangrijk om het juiste merk kabel uit te kiezen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare oplaadkabel.

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,3/10

Bij Laadkabelwinkel.nl bieden we een uitgebreid assortiment Porsche laadkabels en bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw elektrische auto eenvoudig en tegen de scherpste prijs online.

Klik onderstaand op uw model Porsche en bekijk direct de geschikte Porsche laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Porsche laadkabel kopen

Om uw elektrisch aangedreven Porsche op te laden kiest u de juiste laadkabel uit. Het model Cayenne is in het bezit van een enkelfase lader. Deze kan maximaal 3.7 KW laden. U heeft voor dit model keuze uit verschillende lengtes kabel. De 2 of 4 meter kabel is toereikend wanneer het laadpunt zich niet ver van de auto bevindt. Met de 6 meter bouwt u meer zekerheid in en met de 8 meter laadkabel heeft u altijd voldoende ruimte. Ideaal als u de laadkabel ook wilt gebruiken voor onderweg en zeker wilt weten dat u de laadpaal kunt bereiken. Ook voor de Panamera hebben wij diverse geschikte laadkabels waarbij u zowel de keuze heeft uit verschillende lengtes als kleuren.

Meet vooraf thuis welke afmeting u nodig heeft. Een te korte kabel is tenslotte een bron van frustratie terwijl een te lange kabel weer onnodig opbergruimte inneemt.

Porsche Mennekes laadkabel bestellen 

Bij Laadkabelwinkel.nl krijgt u 3 jaar garantie op de laadkabels en bieden we 1 fase en 3 fase laders voor uw Porsche. Bij ons bent u dan ook u verzekerd van de juiste werking en een hoogstaande kwaliteit. Al onze kabels en pluggen zijn namelijk TUV gekeurd. Dus bent u op zoek naar een laadkabel voor uw Porsche? Bestel hem dan snel en voor een zeer scherpe prijs online. Naast een geschikte laadkabel voor uw Porsche kunt u bij ons ook terecht voor een laadpaal voor thuis of op het werk. Zo kunt u altijd genieten van uw elektrische auto.

Elektrisch laden met een laadkabel tips