Laadkabel Porsche

Zoekt u een nieuwe laadkabel voor uw Porsche? Porsche heeft meerdere elektrische auto's op de markt gebracht die worden aangedreven door een elektromotor: de Cayenne S E en de Panamera S E. Beiden auto's zijn hybride auto’s wat betekent dat ze gebruik maken van verschillende technieken voor de aandrijving. Aangezien deze modellen elektrisch zijn, is een oplaadpunt en dus ook een laadkabel nodig om deze op te laden. Daarom is het belangrijk om het juiste merk kabel uit te kiezen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare oplaadkabel.

Porsche levert een aantal plug-in hybrides waaronder de Porsche Cayenne S E-Hybrid (10,8 kWh) en de Porsche Panamera S E-Hybrid (9,4 kWh).
Daarnaast hebben zij de Porsche 918 (2014-2015) geleverd (6,8 kWh) en zal vanaf 2020 de Porsche Mission E (90-95 kWh) leverbaar worden.
De plug-in modellen kunnen opladen op 1-Fase 16A.

Bij Laadkabelwinkel.nl bieden we een uitgebreid assortiment laadkabels en bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw elektrische auto eenvoudig en tegen de scherpste prijs online. Klik onderstaand op uw type Porsche en bekijk direct een overzicht met geschikte laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Laadkabel voor uw Porsche? Wij hebben hem!

Om uw elektrisch aangedreven Porsche op te laden kiest u de juiste laadkabel uit. Het model Cayenne is in het bezit van een enkelfase lader. Deze kan maximaal 3.7 KW laden. U heeft voor dit model keuze uit verschillende lengtes kabel. De 2 of 4 meter kabel is toereikend wanneer het laadpunt zich niet ver van de auto bevindt. Met de 6 meter bouwt u meer zekerheid in en met de 8 meter laadkabel heeft u altijd voldoende ruimte. Ideaal als u de laadkabel ook wilt gebruiken voor onderweg en zeker wilt weten dat u de laadpaal kunt bereiken. Ook voor de Panamera hebben wij diverse geschikte laadkabels waarbij u zowel de keuze heeft uit verschillende lengtes als kleuren.

Meet vooraf thuis welke afmeting u nodig heeft. Een te korte kabel is tenslotte een bron van frustratie terwijl een te lange kabel weer onnodig opbergruimte inneemt.

Bestel een laadkabel voor uw elektrische auto online

Bij Laadkabelwinkel.nl krijgt u 3 jaar garantie op de laadkabels en bieden we 1 fase en 3 fase laders voor uw Porsche. Bij ons bent u dan ook u verzekerd van de juiste werking en een hoogstaande kwaliteit. Al onze kabels en pluggen zijn namelijk TUV gekeurd. Dus bent u op zoek naar een laadkabel voor uw Porsche? Bestel hem dan snel en voor een zeer scherpe prijs online.