Renault laadkabel kopen

Laadkabelwinkel.nl is gespecialiseerd in laadkabels voor elektrische auto’s en combineert een scherpe prijs met kabels van hoogstaande kwaliteit. Ook voor een laadkabel voor uw Renault bent u bij ons dus aan het juiste adres. Zo bieden we opladers in verschillende lengtes en van topmerken zoals Ratio, Lapp en Dostar. En een laadkabel die u vandaag voor 22u bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Wel zo handig.

Klik onderstaand op uw model Renault en bekijk direct de geschikte Renault laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Renault Mennekes laadkabel

We hebben er even op moeten wachten, maar ook Renault heeft inmiddels zijn intrede gemaakt binnen het elektrisch segment. Het gaat hier om de Renault Twizy en de Zoe. Vooral laatst genoemde is een populair model. Voordeel van de Zoe is dat het meteen om een volledig elektrische auto gaat en geen hybride model. Dit betekent dat de wagen volledig op een elektromotor rijdt en dus geen CO2 uitstoot. Met zijn R240-elektromotor heeft de wagen een radius tussen de 170 en 210 kilometer voordat hij weer aan de lader moet.

Renault laadkabel bestellen online

Voor een elektrische Renault heeft u een Type 2 naar Type 2 laadkabel nodig. De laadkabel voor Renault in ons assortiment is een 3-fase lader met 32A. De Type 2 aansluiting is handig omdat de Europese standaard, en dus de Nederlandse laadpalen, ook deze aansluiting hebben. Qua lengte bieden we diverse mogelijkheden, variërend van een korte 2 meter kabel (handig voor uw laadpaal thuis) tot lange kabels van 10 meter die geschikt zijn als u onderweg uw accu op wilt laden. Aan u dus de keuze welke kabel bij uw wensen past.

Bestel een laadkabel voor uw Renault online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Renault eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe of extra laadkabel voor uw Renault eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Vandaag voor 22.00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Zo kunt u snel weer de weg op.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Hoe laad ik mijn Renault elektrische auto op?