Verloopkabels- en adapters voor elektrische auto's

Verloopkabels van elektrische auto’s helpen u met het koppelen van uw laadkabel aan oplaadpunten. Zonder de verloopkabel kan er geen verbindingen worden gemaakt tussen de twee delen. Vele automerken hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor u als consument gemaakt, maar toch kan het voorkomen dat twee kabels niet op elkaar aangesloten kunnen worden. Dit geldt voornamelijk op het moment dat u een type 1 laadkabel heeft aan de laadzijde.

Zoekt u een adapter voor een e-scooter of e-scootmobiel? Of heeft u een Type1 stekker aan de auto, maar wil u wel met een Type2 lader kunnen laden?

Laadkabelwinkel.nl levert voor dit soort situaties verloopkabels- en adapters van hoge kwaliteit.

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Verloopkabel en adapter bestellen

Elektrisch rijden is de toekomst. Steeds meer mensen beginnen zich met het realiseren dat elektrische rijden een duurzaam alternatief is op benzine en gas. Het overgrote deel van de autofabrikanten is daarom nu volop bezig om elektrische auto’s te maken voor iedereen. De eerste auto’s waren alleen nog verkrijgbaar voor hoge prijzen, maar door de jaren heen zijn de prijzen al steeds verder gedaald. Wij verwachten dan ook dat binnen afzienbare tijd het zeer toegankelijk wordt voor iedereen om elektrisch te rijden.

De switch van uw auto opladen naar simpelweg tanken is een nieuwe manier van rijden. Wij snappen dat u graag zonder pauzes van punt A naar B wilt rijden. Daarom is een goede oplaadkabel zeer belangrijk. Om uw oplaadkabel optimaal te laten werken is het soms nodig om een goede verloopkabel of adapter te bestellen. Daarom biedt Laadkabelwinkel u meerdere opties aan waaruit u kunt kiezen. Twijfelt u over welke laadkabel of adapter u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.