Laadkabel voor uw Mitsubishi online bestellen

Bent u op zoek naar een nieuwe of extra laadkabel voor uw Mitsubishi? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Met een breed assortiment laadkabels bestelt u bij ons eenvoudig een goedkope laadkabel voor uw elektrische auto. Hierbij werken we alleen met betrouwbare merken zoals Ratio en Dostar zodat u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit.

Klik hieronder op uw model en bekijk direct een overzicht met geschikte laadkabels voor uw Mitsubishi.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch rijden in uw Mitsubishi

Mitsubishi is al decennialang een vertrouwd gezicht binnen de autobranche. Ook binnen het elektrisch segment gooien ze hoge ogen met de Mitsubishi Outlander PHEV. Deze middelgrote SUV staat bekend om zijn soepele rijgedrag en de ruimte in het interieur. De Outlander is een Plug-in Hybrid en uitgerust met een 12 kWh accu waarmee ongeveer 52 kilometer elektrisch kan worden gereden. Hierna schakelt de wagen over op de benzinemotor. U hoeft dus niet bang te zijn dat u stil komt te staan als de accu leeg is. Naast de Outlander heeft Mitsubishi ook andere elektrische auto’s waaronder de i-MiEV.

Welke type lader past bij mijn Mitsubishi?

Heeft u een Mitsubishi Outlander PHEV? Dan heeft u een Type 1 naar Type 2 laadkabel nodig. Het gaat hier om een 1-fase lader met 16A die in verschillende lengtes verkrijgbaar is. Zo hebben we zowel korte kabels van 4 meter, maar ook langere kabels van 15 meter. Dus of u nu een Mitsubishi laadkabel zoekt voor uw laadpaal thuis of om uw wagen ook in de stad op te laden, wij hebben hem voor u.

Bestel een laadkabel voor uw Mitsubishi online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Mitsubishi eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Mitsubishi kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Vandaag voor 22.00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Zo kunt u snel weer de weg op.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.