Mitsubishi Laadkabel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe of extra laadkabel voor uw Mitsubishi? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Met een breed assortiment laadkabels bestelt u bij ons eenvoudig een goedkope laadkabel voor uw elektrische auto. Hierbij werken we alleen met betrouwbare merken zoals Ratio en Dostar zodat u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit.

Klik hieronder op uw Mitsubishi model en bekijk direct een overzicht met geschikte laadkabels voor uw Mitsubishi.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mitsubishi laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische Mitsubishi. Voor een Mitsubishi heeft u over het algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken. Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Mitsubishi die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Mitsubishi Outlander: best verkochte plug-in hybrid SUV

De Mitsubishi Outlander is de bestverkochte plug-in hybride auto. Het is een ruime gezinsauto, en was de eerste plug-in hybride SUV ten tijde van de introductie. De actieradius van de Mitsubishi Outlander voor elektrisch rijden is zo’n 45 km (WLTP). De benzinemotor voert de actieradius verder op tot zo’n 600km. Raakt de elektrische accu leeg, dan laad u deze weer op aan een openbare laadpaal, of aan de laadpaal thuis als u hierover beschikt. De Mitsubishi Remote Control app stelt u onder andere in staat om zelfs laadtijden te bepalen. Ideaal als u de auto thuis liever alleen oplaadt tijdens een tijdsframe waarin het stroomtarief voordelig is. Een laadkabel voor de Mitsubishi Outlander bestelt u voordelig op Laadkabelwinkel.nl

Mitsubishi laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Mitsubishi bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Mitsubishi direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Hoe laad ik mijn Mitsubishi elektrische auto op?