Mazda laadkabel

Bent u op zoek naar een nieuwe Mazda laadkabel? Dan zit u goed bij Laadkabelwinkel! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. Zo bestelt u bij ons eenvoudig een laadkabel voor de Mazda MX30. Naast Mazda laadkabels kunt u bij ons ook terecht voor laadpalen voor thuis, en andere accessoires zoals thuisladers en verlengkabels voor elektrische auto’s. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen rijden in uw elektrische Mazda, vindt u in onze webshop.

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik onderstaand op uw model Mazda en bekijk direct de geschikte laadkabels

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Mazda op de elektrische markt

Mazda is een van de grootste autofabrikanten ter wereld. Het Japanse merk werd in 1920 opgericht in Hiroshima, en verkoopt in de 21e eeuw inmiddels zo’n 1,5 miljoen voertuigen per jaar. Het bedrijf is actief over de hele wereld. Sinds de introductie van de Mazda MX30, bevindt Mazda zich ook op de elektrische markt. De MX30 werd in 2020 op de markt gebracht, en staat bekend als een betaalbare elektrische auto.

Mazda Mennekes laadkabel

Laadkabelwinkel verkoopt verschillende laadkabels voor de Mazda MX30. Het zijn type 2 kabels, ook wel Mennekes laadkabels genoemd, die verkrijgbaar zijn in lengtes variërend van 2 meter tot 15 meter. Ook kunt u kiezen uit basic, premium en mobiele thuisladers voor uw elektrische auto, allemaal voor een scherpe prijs.

Hoe laden met Mazda laadkabel?

Wilt u meer informatie over het opladen van uw elektrische Mazda? Bekijk dan het onderstaande filmpje met algemene tips voor het opladen van elektrische auto's, of bezoek onze pagina met Mazda MX30 laadkabels voor een specifieke instructievideo.