Fiat laadkabel kopen

Wanneer u aan Fiat denkt, is de kans zeer groot dat u aan de Fiat 500 denkt. Dit is dan ook het best verkopende model van Fiat. Sinds 2014 bestaat er ook een elektrische vorm van de Fiat 500: de Fiat 500e. Bij Laadkabelwinkel vindt u een ruim aanbod aan Fiat 500e laadkabels die allemaal voldoen aan de wettelijke eisen, van de hoogste kwaliteit zijn en bovendien scherp zijn geprijsd. Bestel online een Fiat laadkabel bij Laadkabelwinkel.nl en profiteer van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fiat Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische Fiat auto. Voor een Fiat heeft u over het algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken. Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw auto die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Fiat 500e: de nieuwe elektrische variant op de bekende Fiat 500

De hippe Fiat 500 is er nu ook in elektrische uitvoering; de Fiat 500e. Deze elektrische auto kenmerkt zich met compacte afmetingen (3.63m lengte, 1.68m breed en 1.53m hoog). Bovendien valt dit model elektrische auto ook nog eens onder het betaalbaardere soort. Daar waar u voor bijvoorbeeld een Tesla Model 3 minstens 49.000 euro betaalt, blijft dit bij de Fait 500e beperkt tot zo’n 29.000 euro (voor het model ‘Passion’). Naast de Fiat 500e Passion, bestaat de Fiat 500e ook in de uitvoeringen ‘Action’ (instapmodel), ‘Icon’ en ‘La Prima’ (luxe model). De actieradius hangt af van het specifieke model Fiat 500e, maar voor de Fiat 500e Passion komt dit neer op ongeveer 320 km (WLTP). Met de juiste Fiat 500e laadkabel is het overigens geen punt als het eind van de accuduur in zicht komt; met een passende laadkabel met voldoende lengte, verbindt u hem gemakkelijk aan een (publiek) laadpunt.

Fiat laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Fiat bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Fiat direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft, of dat een mobiele lader (aan te sluiten op het gewone stopcontact) beter aansluit bij uw wensen. Bij Laadkabelwinkel kunt u alles in één keer vinden.

Hoe laad ik mijn Fiat elektrische auto op?