Nissan laadkabel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe of extra laadkabel voor uw elektrische Nissan? Dan bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Wij bieden Nissan laadkabels aan in verschillende lengtes, van diverse merken en voor verschillende soorten elektrische Nissan auto’s. Alle laadkabels zijn van hoogstaande kwaliteit, scherp geprijsd en hebben een jarenlange levensduur. Ze zijn direct en eenvoudig te bestellen bij Laadkabelwinkel.nl, waarbij u profiteert van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik hieronder op uw Nissan model en bekijk direct het overzicht met geschikte laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het Japanse merk Nissan is sinds 2011 actief op het gebied van elektrisch rijden, in 2011 presenteerde Nissan de Leaf. Dit bleek een succesvolle start voor Nissan, de Leaf won in 2011 direct de prijs voor de auto van het jaar. Na deze succesvolle start ging Nissan zich naast de particuliere markt zich ook richten op de zakelijk markt met de Nissan e-NV200. Er wordt verwacht dat Nissan in de komende jaren met nog meer elektrische auto komt.

Nissan Mennekes laadkabel

Voor zowel de Nissan Leaf t/m 2017 als de Nissan e-NV200 heeft u een type 1 naar type 2 laadkabel nodig. De nieuwe Nissan Leaf heeft een type 2 naar type 2 laadkabelnodig. Bij ons kunt u makkelijk per auto geschikte laadkabels vinden, ongeacht of u een kabel nodig heeft voor het thuisladen of voor onderweg.

Bij Laadkabelwinkel vindt u gemakkelijk de laadkabel die u nodig heeft voor uw Nissan. Zo hebben wij laders van onder andere Ratio en Duosida. Heeft u een laadkabel nodig voor thuis? Dan kunt u kiezen voor een laadkabel van 2 of 4 meter lang. Heeft u een lader nodig voor onderweg, dan kunt u voor een kabel kiezen tot wel 15 meter lang. Zo kunt u altijd uw Nissan opladen. Zorg ervoor dat u weet welke lengte u nodig heeft, het is namelijk zonde als u een te lange of te korte laadkabel heeft besteld.

Nissan laadkabel bestellen online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Nissan eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Nissan kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor de Nissan Leaf en bestel uw lader voordelig online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Kijk daarnaast ook of u een laadpaal voor thuis of op het werk nodig heeft, deze kunt u namelijk ook tegen een zeer scherpe prijs bestellen bij Laadkabelwinkel.nl.

Hoe laad ik mijn Nissan elektrische auto op?