Laadkabel voor uw Nissan

Bent u op zoek naar een nieuwe of extra laadkabel voor uw elektrische Nissan? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Laadkabelwinkel.nl en bestel hem eenvoudig online. Met een scherpe prijs en snelle levering zorgen wij dat u uw nieuwe laadkabel voordelig en al de volgende werkdag in huis heeft.

Klik hieronder op uw model voor een overzicht met geschikte laadkabels of neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrische auto van het jaar

Nissan is sinds 2011 actief op het gebied van elektrisch rijden en kwam dat jaar met de Nissan Leaf. Een succesvolle start aangezien de Leaf in 2011 meteen de prijs voor auto van het jaar in de wacht wist te slepen. Naast de particuliere markt richt dit Japanse automerk zich ook op de zakelijke markt met de Nissan E-NV200 serie. De verwachting is dat Nissan komende jaren meer elektrische auto’s zal introduceren.

Welke lader past bij mijn Nissan?

Voor elektrische auto’s van Nissan t/m modeljaar 2017 heeft u een type 1 kabel nodig, Nissan auto's vanaf modeljaar 2018 hebben een type 2 ingang. Laadpalen in Europa volgen de type 2 standaard. Verder is ons advies om bij een stekker voor thuisladen te kiezen voor een lengte tussen de 6 en 8 meter. Wilt u juist onderweg uw elektrische auto opladen? Dan adviseren wij een lengte van 6 meter of langer.

Bestel uw nieuwe Nissan laadkabel online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Nissan eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe Nissan kabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Bekijk direct het assortiment laadkabels voor de Nissan Leaf en bestel uw lader direct online. Vandaag voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis.