Laadpaal elektrische auto voor thuis kopen

U rijdt een plug-in hybride of een volledig elektrische auto. Dan zult u toch uw auto regelmatig moeten opladen wilt u optimaal genieten van het elektrisch rijden. Daarom is het zeer handig om een laadpaal of wandlader met vaste kabel thuis te plaatsen. Hierdoor kunt u elk moment dat u thuis bent uw auto opladen en hoeft u niet moeilijk te doen met de laadkabel uit de kofferbak te halen. U hoeft enkel de stekker uit de houder te nemen, in het oplaadpunt van uw auto te steken en uw auto begint zichzelf op te laden. Zo kunt u zelfs wanneer u maar even thuis bent gerust uw auto opladen.

Snelmenu laadpaal elektrische auto voor thuis

Laden van elektrische auto thuis

Wanneer u op zoek bent naar een oplaadpaal voor bij uw thuis, bent u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten oplaadpalen voor thuis. Zo kunt u onder andere een laadpaal met Type 2 (Mennekes) socket vinden, maar ook een Smart Charger. Elk van onze laadpalen voor thuis hebben verschillende voordelen. Zo heeft een laadpaal met vaste kabel het voordeel dat u niet elke keer de laadkabel erbij moet pakken terwijl een laadpaal met een Type 2 socket perfect is wanneer de laadpaal gebruikt wordt voor meerdere verschillende soorten elektrische auto’s. Kijk goed welke laadpaal u nodig heeft voor thuis, zo kunt u de juiste keuze maken en optimaal genieten van uw laadpaal voor thuis. Weet u niet welk model u nodig heeft of welke laadpaal voor u het beste is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts staan klaar om u hierover perfect te adviseren.

Bekijk hieronder ons assortiment en koop uw laadpaal voor uw elektrische auto eenvoudig online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordelen van een laadpaal elektrische auto voor thuis

Wanneer u gebruik maakt van een elektrische auto wilt u deze natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk opladen. Een auto laadpaal is een toevoeging die dit mogelijk maakt. Door te kiezen voor een auto laadpaal heeft u geen gedoe meer met losse kabels en stopcontacten en hoeft u niet meer te hopen dat een openbare laadpaal vrij is. Door te kiezen voor een auto laadpaal heeft u een vast oplaadpunt. Zowel de aanschaf als de montage van een auto laadpaal is zeer eenvoudig. Zo hoeft u geen aparte toestemming te hebben van de gemeente om een auto laadpaal te plaatsen. De montage kan vervolgens worden gedaan door elke elektricien. Door een auto laadpaal te plaatsen hoeft u niet bang te zijn dat uw auto niet goed is opgeladen wanneer u uw familie gaat bezoeken of naar het werk moet. U kunt elke dag gemakkelijk uw plug-in hybrid of volledig elektrische auto opladen.

Waarom een laadpaal?laadpaal elektrische auto thuis

Heb je een elektrische auto en laad je nu altijd je auto op het werk op of bij een openbaar laadpaal? Dan weet je waarschijnlijk wel waarom je een auto laadpaal nodig hebt. Je auto laad je namelijk het volst wanneer deze het langst stil staat. In de meest voorkomende gevallen is dit thuis, wanneer je slaapt. Om deze reden is een auto laadpaal een ideale oplossing om nooit met een lege accu te komen staan. Rijd je zakelijk, dan is het mogelijk met je thuis laadpaalde laadkosten te verrekenen met je werkgever.

Wat kost een laadpaal elektrische auto voor thuis?

De kosten van een auto laadpaal lopen sterk uiteen. Zo heeft u te maken met eenmalige kosten, zoals het aanschaffen en plaatsen van het laadpaal bij u thuis, als variabele kosten zoals het opladen van uw elektrische auto. De aanschaf en plaatsing van een auto laadpaal variëren over het algemeen tussen de 500 en 1500 euro. Het opladen van uw elektrische auto is ongeveer 3,5 cent per kilometer. Dit is een stuk voordeliger dan een benzineauto, hierbij is het namelijk ongeveer 11 cent per kilometer. Het voordeel wat u haalt uit de variabele kosten van een elektrische auto zijn dusdanig hoog dat de eenmalige kosten van de auto laadpaal te verwaarlozen zijn.

Kan ik een verlengsnoer gebruiken voor mijn laadkabel?

Hangt uw laadpaal net te ver en haalt uw kabel het net niet tot uw auto? Helaas moet u dan een nieuwe kabel aanschaffen want een verlengsnoer op uw laadkabel aansluiten is niet mogelijk. Uw laadkabel heeft namelijk een communicatiedraad en deze werkt niet meer wanneer hier een verlengstuk op aangesloten wordt. Niet getreurd want wij bieden kabels aan tot 15 meter zodat u het zeker moet halen tot uw laadpaal.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een laadpaal voor mijn elektrische auto?

Bij het aanschaffen van een laadpaal voor uw elektrsiche auto is het van belang dat u de juiste thuislader haalt die past op uw stekker/laadkabel. Hierbij gaat het om het type 1 en type 2 stekkers. Daarnaast moet u de keuze maken van de soort manier van opladen, via een mode 2 of een mode 3

Voordelig laadpaal elektrische auto kopenelektrische auto laadpaal opladen

Bent u op zoek naar een laadpaal voor bij u thuis of op het werk? Dan zit u bij Laadkabelwinkel.nl aan het juiste adres. In het assortiment van Laadkabelwinkel.nl vindt u diverse laadpalen voor thuis of op het werk. Zo vindt u onder andere laadpalen met vaste Type 1 of Type 2 kabels maar ook laadpalen met een Type 2 socket en Smart Chargers. Wanneer u kiest voor een auto laadpaal is het verstandig om te kijken naar de stroomsterkte die u wilt. Wij hebben laadpalen voor thuis met zowel een stroomsterkte van 16A als 32A. Naast het ruime aanbod aan verschillende soorten laadpalen kunt u bij ons ook kiezen uit laadpalen met een recht of spiraalkabel, u kunt zelfs kiezen uit een enkelfase of driefase lader. In ons assortiment vindt u laadpaal van verschillende merken, zo hebben wij laadpalen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Ratio Electric maar ook van een bekende Oostenrijkse merk KEBA. Wij bieden alleen laadpalen van een hoogstaande kwaliteit, zo weet u zeker dat u uw elektrische auto goed kunt opladen.

Koop uw laadpaal voor thuis eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl. Weet u niet zeker welke laadpaal uw nodig heeft of wilt u graag extra advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen.

Subsidie voor een laadpaal elektrische auto?

Bent u van plan om een laadpaal voor thuis of op het werk aan te schaffen? Dan is het zeker de moeite waard om bij uw gemeente te controleren of u subsidie of een financieel voordeel krijgt. Op het moment zijn er geheel nationaal geregelde subsidie voor het plaatsen van een laadpaal bij mensen thuis, echter zijn er veel gemeentes in Nederland die hierbij een toereikende hand bieden. Voor bedrijven is het zeker een groot voordeel om een laadpaal te plaatsen. Kijk op onze pagina over subsidie voor een laadpaal voor alle informatie over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een auto laadpaal of op het werk.

Video: elektrisch laden met de laadpaal elektrische auto