Laadkabel voor uw Toyota online bestellen

Heeft u een nieuwe laadkabel voor uw Toyota nodig? Bestel hem dan eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl. Als specialist in laadkabels bieden we diverse laadkabels van merken zoals Dostar, Ratio en Lapp. Deze opladers zijn niet alleen uitermate geschikt voor uw Toyota Hybrid, maar zijn ook van een uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd. En vandaag voor 22u besteld is de volgende werkdag al in huis.

Klik hieronder op uw model en bekijk direct een overzicht met laadkabels voor uw Toyota

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch rijden in de Toyota

Toyota was het eerste automerken dat een elektrische auto op de markt bracht. Dit merk loopt dan ook voorop in de ontwikkeling van milieuvriendelijker rijden en heeft met de Prius een icoon gecreëerd voor het innovatieve karakter van het bedrijf. De Toyota Prius is een zogenaamde Plug-in Hybrid en combineert een 4 kWh accu met een benzinemotor. De elektrische actieradius van deze wagen komt hiermee uit op 20 tot 25 kilometer.

Welk type lader past bij mijn Toyota?

Als u een laadkabel voor uw Toyota Prius tot en met bouwjaar 2016 zoekt heeft u een Type 1 naar Type 2 laadkabel nodig. Vanaf 2017 wordt een Type 2 naar Type 2 laadkabel gebruikt. Een Toyota laadkabel is verder een 1-fase lader met 16A. In ons assortiment vindt u kabels in diverse afmetingen variërend van korte kabels van 4 meter (handig voor uw laadpaal thuis) tot lange kabels van 15 meter. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u de laadpaal net niet haalt.

Bestel een laadkabel voor uw Toyota online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Toyota eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe of extra Toyota laadkabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Vandaag voor 22.00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Zo kunt u snel weer de weg op.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.