Toyota laadkabel kopen

Al jarenlang is het Japanse automerk Toyota bekend vanwege het ontwikkelen van auto’s en alles wat hierbij komt kijken. Toyota heeft al een langere tijd hybride auto’s, die we terugvinden onder de naam Toyota Prius. Sinds 2012 is de Prius als Plug In Hybride versie te verkrijgen, wat betekent dat deze ook via het stopcontact (en laadkabel) op te laden zijn. Rijdt u al een hybride Toyota en bent u op zoek naar een nieuwe of reserve laadkabel voor uw Toyota? Bij Laadkabelwinkel scoort u zowel Toyota laadkabels voor de 2012-2016 als voor de 2017-2018 edities van de Prius. Bestel nu een Toyota laadkabel bij Laadkabelwinkel.nl, zodat u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik hieronder op het model Toyota dat u bezit, zodat u meteen een overzicht verkrijgt van geschikte Toyota laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota was een van de eerste automerken die een hybride auto op de markt bracht. Dit merk loopt dan ook voorop in de ontwikkeling van milieuvriendelijker rijden en heeft met de Prius een icoon gecreëerd voor het innovatieve karakter van het bedrijf. In een Toyota Prius wordt een elektromotor met een verbrandingsmotor gecombineerd, waardoor u kortere ritjes volledig elektrisch kunt rijden en de verbrandingsmotor voor een grotere actieradius voor langere afstanden zorgt. De elektromotor van de Plug-in hybride versie (in Nederland verkrijgbaar sinds 2012) van de Prius is tevens via een laadkabel op te laden. De elektrische actieradius van de Plug-in Toyota Prius uit 2018 bedraagt zo’n 50 kilometer.

Welke soorten Toyota Prius Plug-in laadkabels zijn er?

Voor het bijladen van de elektrische motor van de Toyota Prius Plug-In Hybrid, is een passende Toyota laadkabel vereist. Welke laadkabel u nodig heeft ligt geheel aan welke Toyota u rijdt. Rijdt u een Toyota Prius met een bouwjaar tot en met 2016, dan zoekt u naar een Type 1 naar Type 2 laadkabel. Is uw Toyota uit het bouwjaar 2017 of later, dan bent u op zoek naar een Type 2 naar Type 2 laadkabel.

Toyota laadkabel Type 1

In ons overzicht met Toyota laadkabels voor modellen die tussen 2012 en 2016 zijn gemaakt, zult u Type 1 laadkabels tegenkomen. Deze laadkabels zijn verkrijgbaar in lengtes van 4 tot 10 meter. Ook zijn er mobiele laadkabels verkrijgbaar voor dit type Plug In Hybride auto. Hiermee kunt u uw Toyota aan het gewone Schuko stopcontact opladen. De merken waarin we deze Toyota laadkabels aanbieden, zijn Besen, Duosida en het Nederlandse merk Ratio Electric.

Laadkabel Toyota Type 2

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende Toyota laadkabels voor Prius modellen die zijn gemaakt tussen 2017 en 2018. Dit zijn Type 2 laadkabels; tegenwoordig de standaard voor elektrische auto’s. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 2 tot 15 meter, en van de merken Duosida en Ratio Electric. Ook zijn er mobiele laders verkrijgbaar voor deze nieuwere modellen van de Toyota Prius.

Welke Toyota laadkabel heeft u nodig?

Los van de verschillende type laadkabels (Type 1 of Type 2), vraagt u zich wellicht af welke lengte en soort Toyota laadkabel u het beste kunt kiezen. In ons aanbod vindt u onder andere laadkabels van 4 meter lang, deze zijn perfect om uw Toyota thuis op te laden. De laadkabels van 15 meter lang maken het mogelijk om uw Toyota overal op te laden, ook als het (publieke) laadpunt zich wat verder van de auto bevindt. Onze Type 2 laadkabels zijn bovendien ook verkrijgbaar in gekruld model (uitrekbaar voor extra lengte) en in uitvoeringen met gegoten of geschroefde stekkers.

Daarnaast kunt u zich ook oriënteren op de verschillende mogelijkheden voor het opladen van uw Prius. Voor het thuis laden kunt u kiezen voor een mobiele thuislader, deze bevatten aan de autozijde een Type 1 of Type 2 ingang, en een reguliere stekker aan de andere kant zodat ze zijn aan te sluiten op het gewone Schuko stopcontact thuis. Ook kunt u ervoor kiezen om te investeren in een laadpaal voor thuis. Onze laadpalen voor thuis zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met verschillende stroomsterktes. Bekijk onze laadpaal thuis pagina voor meer informatie.

Gaat u gebruik maken van publieke laadpunten, dan heeft u een laadkabel nodig die aan de laadpaal kant een Type 2 aansluiting heeft, dit is de standaard voor publieke laadpalen. Aan de autokant bevindt zich een Type 1 dan wel Type 2 aansluiting, afhankelijk van uw model Toyota Prius.

Indien u nog vragen heeft over wat de juiste Toyota laadkabel is in uw situatie, neem dan gerust contact met ons op!

Toyota laadkabel bestellen online bij Laadkabelwinkel

Bestel nu uw Toyota laadkabel bij Laadkabelwinkel, zodat u kunt profiteren van ons ruime aanbod, onze scherpe prijzen en snelle levering. Zo heeft u de bestelde laadkabel morgen al in huis wanneer u deze voor 22:00 uur bestelt. Onze laadkabels staan garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Hoe laad ik mijn Toyota elektrische auto op?

Meer tips om uw elektrische auto op te laden? Bekijk onze blogpagina, of onderstaande video van Toyota met specifieke informatie rondom het opladen van de Toyota Prius Prime 2017.