Toyota laadkabel kopen

Het Japanse automerk Toyota is al jarenlang een bekend merk wanneer het aankomt op het ontwikkelen van auto’s en alles wat hierbij komt kijken. Toyota heeft al een langere tijd hybride auto’s. Rijdt u al een hybride Toyota en bent u op zoek naar een nieuwe of reserve laadkabel voor uw Toyota? Dan bent u bij Laadkabelwinkel aan het juiste adres. Als specialist in laadkabels bieden wij meerdere laadkabels aan voor de Toyota. Zo hebben wij laadkabels van merken zoals Dostar, Ratio en Lapp. Dit zijn merken die bekend staan om hun kwaliteit en scherpe prijs, zo ook de laadkabels voor de Toyota. Bij ons profiteert u naast de scherpe prijs ook van snelle levering, zo kunt u de laadkabel morgen binnen hebben wanneer u deze voor 22:00 uur heeft besteld.

Klik onderstaand op uw model Toyota en bekijk direct de geschikte Toyota laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Toyota Mennekes laadkabel

Toyota was het eerste automerken dat een elektrische auto op de markt bracht. Dit merk loopt dan ook voorop in de ontwikkeling van milieuvriendelijker rijden en heeft met de Prius een icoon gecreëerd voor het innovatieve karakter van het bedrijf. De Toyota Prius is een zogenaamde Plug-in Hybrid en combineert een 4 kWh accu met een benzinemotor. De elektrische actieradius van deze wagen komt hiermee uit op 20 tot 25 kilometer.

Toyota laadkabel bestellen online

Welke laadkabel u nodig heeft ligt geheel aan welke Toyota u rijdt. Rijdt u een Toyota Prius met een bouwjaar tot en met 2016, dan zoekt u naar een Type 1 naar Type 2 laadkabel. Is uw Toyota uit het bouwjaar 2017 of later, dan bent u op zoek naar een Type 2 naar Type 2 laadkabel. Bij Laadkabelwinkel.nl kunt u meerdere laadkabels vinden voor uw Toyota. Zo hebben wij laadkabels van diverse merken, in diverse afmetingen en zelfs in verschillende kleuren. U kunt bij ons kunnen kiezen uit laadkabels van 4 meter lang, deze is perfect om uw Toyota thuis op te laden, maar ook van 15 meter lang, zo wordt het overal mogelijk om uw Toyota op te laden.

Bestel een laadkabel voor uw Toyota online

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Toyota eenvoudig online. Met een ruim assortiment en scherpe prijs bieden we de mogelijkheid om een nieuwe of extra Toyota laadkabel eenvoudig en goedkoop online te bestellen. Vandaag voor 22.00 besteld is de volgende werkdag al in huis. Zo kunt u snel weer de weg op. Naast een passende laadkabel voor uw Toyota kunt u bij ons ook terecht voor een laadpaal voor thuis of op het werk. Zo kunt u altijd uw auto opladen en optimaal genieten van elektrisch rijden.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag.

Hoe laad ik mijn Toyota elektrische auto op?