Volkswagen laadkabel kopen

Heeft u een elektrische Volkswagen en wilt u hier onbezorgd kilometers in maken? Dan is een laadkabel voor uw Volkswagen natuurlijk een onmisbaar accessoire. Een goede laadkabel voor de elektrische auto zorgt ervoor dat deze snel is opgeladen en gaat bovendien jaren mee. Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Volkswagen direct online en profiteert u van een scherpe prijs en snelle levering. Vandaag voor 22:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis.

Volkswagen levert een aantal volledig elektrische auto's waaronder de ID3, ID4, e-Golf en ook plug-in hybrides waaronder de GTE,Passat.

Klik onderstaand op uw model Volkswagen en bekijk direct de geschikte Volkswagen laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Volkswagen Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van laadkabels voor uw Volkswagen. Zo kunt u er onder andere terecht voor laadkabels voor de Volkswagen ID3, ID4, e-Golf, Golf GTE, de Volkswagen Passat GTE en de Volkswagen E-up. Voor elk model bieden we diverse soorten Type 2 laadkabels waarbij u de keuze heeft uit verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 10 meter. Let bij het uitkiezen van de kabel dus goed op de gewenste lengte en voorkom dat deze net te kort is om in de wandlader of laadpaal te pluggen.

Volkswagen laadkabel bestellen online

Het bestellen van een laadkabel voor de Volkswagen in onze online shop brengt diverse voordelen met zich mee. U profiteert niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Daarnaast profiteert u van gratis verzending van alle Volkswagen laadkabels. 

En heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste laadkabel voor uw Volkswagen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies of klik op uw type auto voor een overzicht van geschikte laadkabels.Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Volkswagen direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Hoe laad ik mijn Volkswagen elektrische auto op?