Volkswagen laadkabel

Volkswagen levert een aantal volledig elektrische auto's waaronder de ID3, ID4, e-Golf en ook plug-in hybrides waaronder de Passat GTE en Golf GTE. Heeft u een elektrische of plug-in hybride Volkswagen en wilt u hier onbezorgd kilometers in maken? Dan is een Volkswagen laadkabel natuurlijk een onmisbaar accessoire. Een goede laadkabel voor de elektrische / hybride auto zorgt ervoor dat deze snel is opgeladen en gaat bovendien jaren mee. Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u een nieuwe laadkabel voor uw Volkswagen direct online en profiteert u van de volgende voordelen:

 Gratis verzending vanaf € 50,-

 Bestellingen worden ook op zondag verstuurd

 Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

 Klantbeoordeling 9,4/10

Klik in het overzicht hieronder op uw model Volkswagen en bekijk direct de geschikte Volkswagen laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Verschillende soorten Volkswagen laadkabels

Bent u op zoek naar een Volkswagen laadkabel, dan vindt u bij Laadkabelwinkel ongetwijfeld een geschikt exemplaar. Allereerst dient u uw model Volkswagen te selecteren.

In ons assortiment vindt u Volkswagen laadkabels voor de volgende elektrische modellen:

 • Volkswagen ID.3: volledig elektrische Volkswagen (verschillende modellen waarvan de accucapaciteiten tussen de 45 en 77 kWh liggen)
 • Volkswagen ID.4: volledig elektrische Volkswagen (verschillende modellen waarvan de accucapaciteiten tussen de 52 en 77 kWh liggen)
 • Volkswagen e-Golf: volledig elektrische Volkswagen met 32.0 kWh elektromotor
 • Volkswagen e-Up: volledig elektrische Volkswagen met 18.7 kWh elektromotor
 • Volkswagen e-Up Gen 2: volledig elektrische Volkswagen met 36.8 kWh elektromotor

Ook eigenaren van de volgende Plug-in hybride modellen van Volkswagen, kunnen bij ons een nieuwe laadkabel scoren:

 • Volkswagen Golf GTE: hybride Volkswagen met 8.8 kWh elektromotor
 • Volkswagen Passat GTE: hybride Volkswagen met 10.4 kWh elektromotor

U zult zien dat er per type Volkswagen nog ruime keuze is wat betreft het soort laadkabel dat u hiervoor kunt uitzoeken. Zo variëren de lengtes van de laadkabels uit ons assortiment tussen de 2 en 15 meter. De kortere laadkabels zijn zeer geschikt als u vooral thuis wil laden, de langere laadkabels bieden een uitkomst als u veel onderweg, of op de camping, wilt bijladen en het laadpunt zich mogelijk wat verder van de auto bevindt. De merken laadkabels waar u bij de meeste soorten Volkswagen laadkabels uit kunt kiezen, zijn Duosida en het Nederlandse merk Ratio Electric. Overigens vindt u voor ieder type Volkswagen ook mobiele thuisladers, waarmee u uw elektrische of hybride Volkswagen kunt opladen via het ‘gewone’ Schuko stopcontact.

Wat kost het om een elektrische Volkswagen op te laden?

De laadkosten die een elektrische Volkswagen met zich meebrengt, verschillen per model auto en manier van opladen. Volkswagen geeft zelf aan dat de Volkswagen e-Golf al volledig op te laden voor een tientje (uitgaande van een prijs van 23 cent per kWh). Een Golf GTE (plug-in hybride Volkswagen) is daarentegen voor slechts 3 euro volledig op te laden, al is de elektrische actieradius hierbij wel beperkter omdat het een plug-in hybride auto is. Thuisladen is goedkoper, hierbij betaalt u immers geen toeslagen voor het gebruik van een publieke laadpaal. Over het algemeen kunnen we stellen dat een elektrische auto opladen zo’n 3,5 cent per kilometer kost, terwijl u voor een benzineauto vaak rond de 11 cent per kilometer moet rekenen. Lees eventueel ons blog om meer te weten te komen over de totale kosten van elektrische rijden.

Tips opladen elektrische Volkswagen

Wist u al dat u uw Volkswagen ook tussendoor kunt opladen? De batterij hoeft hiervoor niet volledig leeg te zijn. De lithium-ion batterij van deze auto’s kent geen geheugeneffect waardoor tussentijds bijladen niet schadelijk voor de accucapaciteit is. Wilt u weten of u uw Volkswagen laadkabel al aan moet sluiten, of u er nog even tegenaan kunt? U vindt de accustatus niet alleen in het overzicht op het dashboard, maar ook via de app die Volkswagen hiervoor heeft ontwikkeld.

Hoe lang kan ik rijden met een volle accu?

Hoe lang u vooruit kunt na het volladen van uw elektrische Volkswagen, hangt af onder andere af het type Volkswagen dat u bezit. De verschillende soorten elektrische Volkswagen hebben een verschillende actieradius. Hoever u daadwerkelijk kunt rijden, hangt ook af van andere factoren, waaronder uw rijstijl en de weersomstandigheden. Hieronder vindt u een richtlijn van de maximale actieradius van enkele volledig elektrische modellen Volkswagen:

 • Volkswagen ID.3: verschillende modellen, actieradius maximaal 550 km (bij Pro S uitvoering)
 • Volkswagen ID.4: verschillende modellen, actieradius maximaal 520 km (bij Pro Performance uitvoering)
 • Volkswagen e-Golf: actieradius maximaal 232 km
 • Volkswagen e-Up: actieradius maximaal 133 km
 • Volkswagen e-Up Gen 2: actieradius maximaal 258 km

Volkswagen laadkabel bestellen online

Bestel uw Volkswagen laadkabel nu bij Laadkabelwinkel zodat u kunt profiteren van onze scherpe prijzen, snelle zending en gratis verzendkosten bij bestellingen boven de 50 euro. Bovendien staan we voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van de juiste Volkswagen laadkabel. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies of klik op uw type auto om een overzicht van geschikte laadkabels te bemachtigen. Bekijk daarnaast ook onze mogelijkheden voor een laadpaal voor thuis. Bij Laadkabelwinkel scoort u alles voor het opladen van uw elektrische Volkswagen in één keer!

Hoe laad ik mijn Volkswagen elektrische auto op?