Honda laadkabel kopen

Is uw Honda laadkabel aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwe laadkabel? In onze webshop heeft u de keuze uit diverse elektrische laadkabels voor onder andere de Honda E. Alle laadkabels in ons assortiment voldoen aan de benodigde wettelijke eisen zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij ons  van een scherpe prijs en gratis verzending  boven de 50 euro.

Klik onderstaand op uw model Honda en bekijk direct de geschikte Honda laadkabels.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Honda Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische auto. Voor een Honda heeft u over het  algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 8 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken.

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Honda die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Nieuwe Honda E (Advance)

De Advance uitvoering van deze Honda auto is pas sinds de zomer van 2020 verkrijgbaar. Leuk om te weten misschien is dat de auto’s binnen de Honda E lijn de eerste volledig elektrische Honda’s zijn. De Honda E Advance heeft een actieradius van 222km (WLTP). Verder kenmerkt de Honda E Advance zich met een vermogen van 113kW en is de accucapaciteit 35.5 kWh. De Honda E Advance bevat zitplaatsen voor vier personen.

Honda laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Honda bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en vanaf 50,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Honda direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Meer informatie over de Honda E: