Citroën laadkabel

Bent u op zoek naar een nieuwe of een reserve laadkabel voor uw elektrische Citroën? Dan bent u bij Laadkabelwinkel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met laadkabels geschikt voor de Citroën. Zo hebben wij laadkabels voor de Citroën e-C4, zowel t/m 2017 als uit 2018, en de Citroën e-SpaceTourer. Bij ons profiteert u van zeer scherpe prijzen en een snelle levering (voor 22:00 uur besteld, is morgen al in huis).

Klik hieronder op uw Citroën model en vind een overzicht met geschikte laadkabels. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Citroën Mennekes laadkabel

Bij Laadkabelwinkel.nl bestelt u eenvoudig de gewenste laadkabel voor uw elektrische auto. Voor een Citroën heeft u over het  algemeen een type 2 laadkabel nodig. In ons assortiment vindt u type 2 mennekes laadkabels in verschillende kleuren en lengtes variërend van 2 tot 15 meter. Vooral de lengte is belangrijk om op te letten. U wilt tenslotte niet dat de kabel net te kort is om de laadpaal of wandlader te bereiken.

Alle kabels zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een jarenlange levensduur. Een laadkabel voor uw Citroën die u bij ons bestelt staat dus garant voor jarenlang elektrisch rijplezier.

Citroën laadkabel bestellen online

Als u een laadkabel voor uw Citroën bestelt in onze online shop, profiteert u van een aantal interessante voordelen. Alles wat u voor 22:00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis. Al onze kabels zijn scherp geprijsd en uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Kortom, bestel de laadkabel voor uw elektrische Citroën direct online en kies voor kwaliteit en de scherpste prijs. Bekijk daarnaast direct of u ook nog een laadpaal nodig heeft. Bij ons kunt u alles in één keer vinden.

Hoe laad ik mijn Citroën elektrische auto op?