Laadpaal voor thuis

Wanneer u een hybride of een volledig elektrische auto heeft is het zeer handig om een laadpaal of wandlader met vaste kabel thuis te hebben. Hierdoor is het niet meer nodig om de laadkabel elke keer uit de kofferbak te halen wanneer u uw auto wilt opladen. U hoeft alleen nog maar de stekker uit de houder te nemen en in de auto te steken op het opladen te starten.

Verschillende typen laadpalen

Bij Laadkabelwinkel.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten laadpalen voor thuis, zo kunt u onder andere een laadpaal met Type 2 (Mennekes) socket vinden. Zeer handig wanneer u een eigen kabel wenst te gebruiken of wanneer de lader op een (semi) openbare locatie bevindt. Om optimaal gebruik te maken van de laadpaal voor thuis is het belangrijk dat u de juiste type laadpaal besteld. Twijfelt u wel model u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts kunnen u hierover perfect adviseren.

Ook voor geschikte laadkabels bent u bij Laadkabelwinkel aan het juiste adres, zelfs voor laadkabels voor in een normaal stopcontact, een zogeheten mobiele thuislader.

Bekijk hieronder ons assortiment en koop uw laadpaal voor thuis of op het werk eenvoudig online.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordeel van een laadpaal thuis

Wanneer u gebruik maakt van een elektrische auto wilt u deze zo gemakkelijk mogelijk opladen. Een laadpaal thuis of op het werk is een toevoeging die dit zeker mogelijk maakt. Door te kiezen voor een laadpaal thuis of op het werk heeft u geen gedoe meer mer losse kabels en stopcontacten maar heeft u een vaste oplaadpunt. Zowel de aanschaf als de montage van een laadpaal is zeer eenvoudig. Zo heeft u geen aparte toestemming nodig om een laadpaal thuis te plaatsen. De montage kan vervolgens door elke elektricien uitgevoerd worden. Door dat u een laadpaal thuis heeft kunt u elke dag uw elektrische auto volledig opladen zodat u de volgende dag weer optimaal kan genieten van uw auto.

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten voor een laadpaal thuis loopt sterk uiteen, over het algemeen variëren de kosten tussen de 500 en 1500 euro. Naast deze kosten heeft u natuurlijk ook te maken met de variabele kosten voor het opladen van uw elektrische auto. Echter zijn deze een stuk aantrekkelijker dan bij een benzineauto. Bij een elektrische auto is het namelijk ongeveer 3,5 cent per kilometer terwijl dit bij een benzineauto ongeveer 11 cent per kilometer is.

Subsidie voor een laadpaal?

Bent u van plan om een laadpaal voor bij u thuis te kopen? Dan is het zeker de moeite waard om bij uw gemeente te controleren of er subsidies beschikbaar zijn. Op dit moment zijn er helaas geen nationale subsidies voor particulieren, echter willen lokale gemeentes nog wel eens een uitzondering op de regel zijn. Lees meer over subsidie voor een laadpaal.

Voordelig laadpaal kopen

Bent u op zoek naar een laadpaal voor thuis? In het assortiment van Laadkabelwinkel vindt u diverse laadpalen voor thuis. Zo vindt u onder andere laadpalen met Type 1 of Type 2 aansluiting met een stroomsterkte van 16A of 32A. Hierbij heeft u ook nog de keuze uit modellen met een recht of spiraalkabel, ook kunt u kiezen voor een enkelfase of driefase lader. Wij bieden laadpalen aan van meerdere merken, zo hebben wij onder andere het Nederlandse kwaliteitsmerk Ratio Electric en het Oostenrijkse KEBA. Wij bieden voor alle merken in ons assortiment natuurlijk een hoogstaande kwaliteit, zo hoeft u niet bang te zijn dat u uw elektrische auto niet goed oplaadt.

Koop uw laadpaal voor thuis eenvoudig online bij Laadkabelwinkel.nl. Weet u niet zeker welke laadpaal u nodig heeft of wilt u liever extra advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en onze experts helpen u graag verder.