DC Snellader auto kopen

Bent u op zoek naar een DC snellader voor thuis? In ons assortiment vindt u verschillende DC snelladers voor elektrische auto's voor thuisgebruik. Het laden door middel van gelijkstroom, DC snellader, is een snelle methode om de accu van uw elektrische auto vol te laden. Dit geld zeker voor uw auto wanneer u een 1-Fase lader gebruikt. Bij Laadkabelwinkel.nl profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering, voor 22:00 uur besteld is morgen in huis. Bekijk snel ons onderstaande assortiment aan DC snelladers voor thuis. Bent u opzoek naar een ander soort laadpaal bekijk dan onze overige laadpalen.

1 Artikel(en)

 • Ratio EV Transformer Charger 3x16A to 1x32A T2 5m

  Aansluiting auto: Type 2 1-Fase 32A (AC)
  Aansluiting infra: intern 3-Fase 16A (AC)
  Levert tot 1-Fase 32A (7,4kW)
  Maakt 1-Fase 32A van 3-Fase 16A
  Ideaal voor Kona, iPace, Leaf, etc meer informatie
  € 1.800,00 € 1.487,60 excl. btw
  Niet op voorraad

1 Artikel(en)

Wat zijn de voordelen van een DC snellader voor thuis?

Aan het gebruik van een DC snellader zitten meerdere voordelen. Kunt u de auto bijvoorbeeld alleen maar tijdens het avondeten opladen en bent u de rest van de dag weg? Op het moment dat u tijdens het avondeten uw auto oplaadt met de DC snellader kunt u binnen 45 minuten uw auto 80% opladen. Let wel op dat dit niet geld voor iedere type auto. Rijd u grote afstanden en haalt de accu van uw elektrische auto het lange stuk rijden niet in één keer? De DC snellader is slechts een klein apparaat en daardoor gemakkelijk mee te nemen. U kunt dus bij een tankstation stoppen, daar even rustig iets eten terwijl uw auto zich snel weer vollaad door de DC snellader. 

Hoe DC snellader auto kopen?

Kiest u voor een draagbare DC snellader voor de elektrische auto? Dan kunt u deze gemakkelijk en voordelig kopen bij Laadkabelwinkel.nl. Bij Laadkabelwinkel profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo heeft u morgen uw bestelde producten binnen wanneer u deze voor 22:00 uur besteld. Een andere goede reden om bij Laadkabelwinkel te bestellen is omdat u bij bestellingen boven de €50,- geen verzendkosten bij ons betaald. Heeft u vragen over de DC snellader of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.