Losse stekkers, kabels en componenten voor zelfbouw

Bent u van plan om een eigen laadpaal of laadkabel te maken? Hierbij is het van uiterst belang dat u de juiste onderdelen in huis heeft. Bij Laadkabelwinkel kunt u de benodigde onderdelen van goede kwaliteit vinden. Zo kunt u bij ons onder andere pluggen, kabels en sockets vinden. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel die niet vermeld staat tussen onderstaande onderdelen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsopgave. Bekijk hieronder ons assortiment aan onderdelen die u nodig heeft wanneer u zelf een laadpaal of laadkabel gaat maken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Stekker voor elektrische auto bestellen

Wanneer u uw eigen laadpaal of laadkabel gaat maken is het van belang dat u hierbij de juiste stekker heeft. Er zijn meerdere type stekkers en het is van groot belang dat u de juiste stekker kiest. Gebeurt dit niet dan past de stekker simpelweg niet en dat is zonde van uw investering. Wij even u graag advies over onze stekkers indien u twijfels wele voor uw auto geschikt is.

De juiste componenten voor een zelf gemaakte laadkabel

Heeft u alles gevonden wat u nodig heeft om een eigen laadpaal of laadkabel te maken? Dan kunt u deze snel en voordelig bestellen bij Laadkabelwinkel. Bij ons profiteert u van scherpe prijzen en is de verzending van de onderdelen gratis bij een besteding vanaf €50. Is het zelf maken van een laadkabel of laadpaal toch niet iets voor u, kijk dan welke laadkabel u nodig heeft.